Kara Para Aşk 25. Bölüm Yorumları

ağlayabildi mi bari :X
hayırrrr daha çok komik bir görüntü ortaya çıkıyor hahaha :F:F:F

Ağlamaz eleştirisiniz, ağlar yine eleştirisiniz samimiyet nerde? :)
yoll doğru yerde ağlayacaktı ömerin vurulduğu bölüm ağlıyacaktı yapamadı ve o eleştirelere cevap olsun diye şimdi alakasız sahnelerde ağlamaya çalısıyor bu bölüm aslı elif metin tayyar arasında geçti gitti :ppp::ppp::ppp:

hayırrrr daha çok komik bir görüntü ortaya çıkıyor hahaha :F:F:F

yoll doğru yerde ağlayacaktı ömerin vurulduğu bölüm ağlıyacaktı yapamadı ve o eleştirelere cevap olsun diye şimdi alakasız sahnelerde ağlamaya çalısıyor bu bölüm aslı elif metin tayyar arasında geçti gitti :ppp::ppp::ppp:
Yönetmeni baştan beri hiç sevmedim oyuncuları bu sahnelerde doğru yönetmesi lazım. Karadayı'nın yönetmenler usta sadece onlara bakıp kopya çekiyor gibi geliyor bana. Gerçek usta bir yönetmenle çalışsa Ay Yapım kendi gözünden yeni bir dünya oluşturabilirdi dizide.

Bizimkilerin hastane maceraları çok güzeldi. Son sahneyide Ömer çözer artık.

B21f9iOIQAAQUIP.jpg

B21f9s9IcAE-LE_.jpg

Gecikmeli bölüm yorumumu yapayım Elif&Ömer hastane sahneleri bitti bölümde bitti :D ikinci yarısı Tayyar-Metin sahneleri doldurulunca çok sıkıldım zaten reytinglere de yansımış bu durum umarım haftaya bölüm toparlanır

bölüm süperdı bence sıkılan anlarımız oldu ama ıyıydı bence

bundan sonra kara para aşkta benı etıketleyın arkadşalar

Gecikmeli bölüm yorumumu yapayım Elif&Ömer hastane sahneleri bitti bölümde bitti :D ikinci yarısı Tayyar-Metin sahneleri doldurulunca çok sıkıldım zaten reytinglere de yansımış bu durum umarım haftaya bölüm toparlanır
bölüm süperdı bence sıkılan anlarımız oldu ama ıyıydı bence

bundan sonra kara para aşkta benı etıketleyın arkadşalar
Diziyi severek izleyen forumda 3 kişi kaldık galiba, insanlar reytinge göre dizi izliyor. :)

ne alakası var panpa o senaryoyu kim izlicek :A
Hiçbir dizimi yarı yolda bırakmadım bugüne kadar, geçen haftaki bölümün sıkıcı olduğunu ben yazdım burada ama önümüzdeki bölümüde bu kötü olacağını göstermez. Merak etme yine reytinglerimizi toparlarız. Çok sevinme yani. :)

Hiçbir dizimi yarı yolda bırakmadım bugüne kadar, geçen haftaki bölümün sıkıcı olduğunu ben yazdım burada ama önümüzdeki bölümüde bu kötü olacağını göstermez. Merak etme yine reytinglerimizi toparlarız. Çok sevinme yani. :)
toparlayın panpa nasılsa 5i geçemiyor en toparlanmış hali :A diğer gruplarda da 6 yı :)))

Tuba için değmez bu işkenceye bırak yolda kalsın zaten yakında ATV yolda bırakacak))

Reytinge göre kanal göre dizi izleyen çok değişik tipler var :D
25.bölümün 2.yarısı çok sıkıcıydı ama bu diziyi asla bırakmam Tuba&Engin çiftini izlemek büyük keyif benim için :)
Metin ve Tayyar sahnelerinden bu hafta gına geldi hala Tuba yüzünden reyting düşüyor demiyorlar mı çıldırmamak elde değil. İzlemeyin kardeşim sevmeyen izlemesin, kimseye diziyi izleyin diye yalvarmıyoruz. :)

Metin ve Tayyar sahnelerinden bu hafta gına geldi hala Tuba yüzünden reyting düşüyor demiyorlar mı çıldırmamak elde değil. İzlemeyin kardeşim sevmeyen izlemesin, kimseye diziyi izleyin diye yalvarmıyoruz. :)
reytingin hali ortada panpa dizinin %50-60 ı tuba-enginken başka sebep aramaya gerek yok:X
ayrıca dizi büyük bir dizi olma ansını bu çifte senaryonun büyük çoğunluğunu ayırarak kaçırdı şimdi istedikleri ka değiştirsinler senaryoyu ya da halit ergençi kenan imirzalıoğlunu transfer etsinler nafile

reytingin hali ortada panpa dizinin %50-60 ı tuba-enginken başka sebep aramaya gerek yok:X
ayrıca dizi büyük bir dizi olma ansını bu çifte senaryonun büyük çoğunluğunu ayırarak kaçırdı şimdi istedikleri ka değiştirsinler senaryoyu ya da halit ergençi kenan imirzalıoğlunu transfer etsinler nafile
Bu diziyi Elmer izletiyor Tayyar Metin değil. :)

Aynen ya Metin Tayyar ne zaman bölümde geniş yer kaplasa reytingler düşüyor 22.bölümde de görmüştük bunu Tuba yüzünden reyting düşüyor diyenler acilen beyin doktoruna gitsin bence :A bu dizi Tuba&Engin sayesinde izleniyor :)
Bu hafta da Tuba ABD'ye gittiğinden sahneleri az olacak deniyor umarım yine Metin-Tayyar ağırlıklı bir bölüm olmaz

elmerin reytingi kaç acaba dizi zati 4 aliyi :X elmerin reytingi 2 mi :))))) en çok engin akyürek için üzüldüm bir kıvanç kenan seviyesine çıkabilecekken tepetaklak oldu
Dizi Tuba&Engin üzerinden tanıtılıyor, yurtdışı satışlari ikisi üzerinden yapılıyor, bilmem anlatabildim mi? Tabi sen Tayyar ve Metin sahnelerinden bol olsunki reytingler düşsün istiyorsun, ben senin ciğerini bilirim. :)

Tayyip Erdoğan'ın her yaptığı yanlışı savunan senmi söylüyorsun bunu? :)
Konuyla ne alaka var ama Hangi yanlışını savundum iftira atma ))) soma da yanlış yaptığını yasar nuriye yaptıklarıni yanlış olduğunu söyledim ki bunlarali sana söyledim unuttum zarar bunları @xemrexxx de duysun)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,178
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb