Kara Para Aşk 25. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
1416304144094.jpg

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!

Yine güzel bir bölüm izleriz umarım 2.fragman sonunda yer alan sahneyi çok merak ediyorum bakalım Hüseyin kimi almaya gelecek Aslı'yı mı Elif'i mi?

Yine güzel bir bölüm izleriz umarım 2.fragman sonunda yer alan sahneyi çok merak ediyorum bakalım Hüseyin kimi almaya gelecek Aslı'yı mı Elif'i mi?
Yine özet ve tüyoları okumadım. Hüseyin, Aslı'yı video görüntülerinden mi alacak? Elif'te kara para aklamadan gözaltına alınsa cezaevini boylar o zaman. (b) Metin'in zorlamasıyla yaptım deyip yırtsa, Metin'in cezaevine girmesi gerekiyor eee o da serbest kalıyor. :)

Fragmanlari begendim umarim bolum beklentilerimizi karsilar)

Yine özet ve tüyoları okumadım. Hüseyin, Aslı'yı video görüntülerinden mi alacak? Elif'te kara para aklamadan gözaltına alınsa cezaevini boylar o zaman. (b) Metin'in zorlamasıyla yaptım deyip yırtsa, Metin'in cezaevine girmesi gerekiyor eee o da serbest kalıyor. :)
Aslı'nın annesini ittiği görüntüler sebebi ile tutuklanması daha kuvvetli ihtimal gibi duruyor ama ben Elif'in tutuklanmasını isterim.Ömer'in gözleri önünde tutuklanan bir Elif çok iyi olurdu :D

Aslı'nın annesini ittiği görüntüler sebebi ile tutuklanması daha kuvvetli ihtimal gibi duruyor ama ben Elif'in tutuklanmasını isterim.Ömer'in gözleri önünde tutuklanan bir Elif çok iyi olurdu :D
Elif'in gözaltına alınma ihtimali kalmadı yukarıdaki açıklamamdan yoksa Metin'in isimini vermesi gerekiyor, Aslı'dır o. :)

Fatma'ya bak hem Elif'e bağırıyor aktardan öteberi aldı diye hem de kendisi otlarla çay karişimi yap dendiğinde havalara uçuyor :F Fatmaların rolü bitmedi mi :X

Öyle bir soru sordunki gelde çık bakalım çıkabiliyorsan işin içinden. Belki o zaman olmamıştır dicem ama Elif çıplaktı. (b)
ayoll ne olmaması herşeyi yaşadılar ne varsa :F:F:F
şimdi gelmiş öpmeyi bile evlenmeden olmaz diyor senaristler önceki bölümde olanları unutmuslar galiba :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi