- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!
Yine özet ve tüyoları okumadım. Hüseyin, Aslı'yı video görüntülerinden mi alacak? Elif'te kara para aklamadan gözaltına alınsa cezaevini boylar o zaman.Yine güzel bir bölüm izleriz umarım 2.fragman sonunda yer alan sahneyi çok merak ediyorum bakalım Hüseyin kimi almaya gelecek Aslı'yı mı Elif'i mi?
Niye yorum yapmıyorsun.Fragmanlari begendim umarim bolum beklentilerimizi karsilar)
Aslı'nın annesini ittiği görüntüler sebebi ile tutuklanması daha kuvvetli ihtimal gibi duruyor ama ben Elif'in tutuklanmasını isterim.Ömer'in gözleri önünde tutuklanan bir Elif çok iyi olurduYine özet ve tüyoları okumadım. Hüseyin, Aslı'yı video görüntülerinden mi alacak? Elif'te kara para aklamadan gözaltına alınsa cezaevini boylar o zaman.Metin'in zorlamasıyla yaptım deyip yırtsa, Metin'in cezaevine girmesi gerekiyor eee o da serbest kalıyor.
![]()
Elif'in gözaltına alınma ihtimali kalmadı yukarıdaki açıklamamdan yoksa Metin'in isimini vermesi gerekiyor, Aslı'dır o.Aslı'nın annesini ittiği görüntüler sebebi ile tutuklanması daha kuvvetli ihtimal gibi duruyor ama ben Elif'in tutuklanmasını isterim.Ömer'in gözleri önünde tutuklanan bir Elif çok iyi olurdu![]()
5 reytingi geçebilceniz mi bugünDuyduk duymadık demeyin KARA PARA AŞK başlıyor.
Duyduk duymadık derken @Forumdash ve @Çiğdem- 'i kastedmiştim. Sen niye üstüne alındın?5 reytingi geçebilceniz mi bugün![]()
üstüme alınmadım ki soru sordum
Yarın kesin Ab ve ABC1'de 6 alırız.üstüme alınmadım ki soru sordumdizi 20 küsür bölümdür patlayacak reytinglerde onu bekliyoruz
)))
Bu akşamki bölüm muhteşem olacak bence rahat alırız.son kararın mı![]()
bunlar otel odasında her haltı yemedilermiEvlenmeden olmaz.![]()
Öyle bir soru sordunki gelde çık bakalım çıkabiliyorsan işin içinden. Belki o zaman olmamıştır dicem ama Elif çıplaktı.bunlar otel odasında her haltı yemedilermi![]()
ayoll ne olmaması herşeyi yaşadılar ne varsaÖyle bir soru sordunki gelde çık bakalım çıkabiliyorsan işin içinden. Belki o zaman olmamıştır dicem ama Elif çıplaktı.![]()