Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!

Bu bölümü büyük bir merakla bekliyorum.
Elif&Ömer sahneleri bu bölüm ağırlıkta olacağı için güzel bir bölüm olacaktır
Bölüm etiketi de #benibırakma olmuş :)

Bu bölümü büyük bir merakla bekliyorum.
Elif&Ömer sahneleri bu bölüm ağırlıkta olacağı için güzel bir bölüm olacaktır
Bölüm etiketi de #benibırakma olmuş :)
Elif'in fragmandaki halleri içimi parçaladı. Evet Ömer yaşayacak ama Elif'in Ömer'i kaybetme korkusu hiç bitmeyecek. Bu hamile olayını nedir, özeti ve tüyoları heyecan kaçmasın diye okumadım.

Elif'in fragmandaki halleri içimi parçaladı. Evet Ömer yaşayacak ama Elif'in Ömer'i kaybetme korkusu hiç bitmeyecek. Bu hamile olayını nedir, özeti ve tüyoları heyecan kaçmasın diye okumadım.
Aaa gecen sezon demistim ben @Çiğdem- e Elif hamile kalcak bence o sahneden sonra diye yoksa hamilemi kaldı 😱

Hamilelik olayı şakaymış set çalışanı öyle yazmış :D
Elif bu bölüm büyük bir travma yaşayacak gözleri önünde Ömer'in kalbi duracak :( Tuba umarım bu bölüm kimseye laf bırakmayacak bir performans sergiler (gerçi bazıları için bu kız ne yapsa yaranamaz ya :D )

Hamilelik olayı şakaymış set çalışanı öyle yazmış :D
Elif bu bölüm büyük bir travma yaşayacak gözleri önünde Ömer'in kalbi duracak :( Tuba umarım bu bölüm kimseye laf bırakmayacak bir performans sergiler (gerçi bazıları için bu kız ne yapsa yaranamaz ya :D )
Laf eden ergenler kısa pantolonla dolaşırken Tuba oyunculuk yapıyordu, onlara bakma sen. :)

tubayı savunanlara bak biraz hala kısa pantolon görebilirsin modası geçmemiştir :X
Tuba tam 11 yıl önce oyunculuk yapmaya başladı kimsedende torpili yok. Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte dizisi yayından kalkmayan bir kaç oyuncudan birisi. (birde Halit Ergenç var hatırladığım) laf edenler bir baksın . :)

Tuba tam 11 yıl önce oyunculuk yapmaya başladı kimsedende torpili yok. Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte dizisi yayından kalkmayan bir kaç oyuncudan birisi. (birde Halit Ergenç var hatırladığım) laf edenler bir baksın . :)
dizisi yayından kalktı panpa 20dk başlarken senarist 30 bölüm dedi 25 bölümde bitti :))) gönülçelen ve kpa da atv de diye bitmedi kanal d de çoktan biterdi gönülçelen showda da biterdi :)))
torpili var mı bilemem kızın yakın çevresinden kimler var bilmiyorum :))

dizisi yayından kalktı panpa 20dk başlarken senarist 30 bölüm dedi 25 bölümde bitti :))) gönülçelen ve kpa da atv de diye bitmedi kanal d de çoktan biterdi gönülçelen showda da biterdi :)))
torpili var mı bilemem kızın yakın çevresinden kimler var bilmiyorum :))
YAYINDAN KALKMADI. 20 Dakika zaten planlanan zamandan 1 ay geç başladı. Bu yüzden bölüm sayısı düşürüldü ki buna rağmen Temmuz'a kadar sürdü zaten :F Hala kaldırıldı diye kendini avut :F

YAYINDAN KALKMADI. 20 Dakika zaten planlanan zamandan 1 ay geç başladı. Bu yüzden bölüm sayısı düşürüldü ki buna rağmen Temmuz'a kadar sürdü zaten :F Hala kaldırıldı diye kendini avut :F
avurtmuyorum olan bu dizinin temmuza süreceği baştan belli değil mi senarist bilmiyor mu da dizinin 5.-6.bölümü yayınlanırken 30 bölüm diyor :F adam 30 yazmış demek ki :A

Hep aynı masalları anlatıyor he de geç. :F
reytingin gerçekleri :))))

avurtmuyorum olan bu dizinin temmuza süreceği baştan belli değil mi senarist bilmiyor mu da dizinin 5.-6.bölümü yayınlanırken 30 bölüm diyor :F adam 30 yazmış demek ki :A
5-6. bölüm yayınlanırken demedi, gayet taa 1 ay öncesinden falan diyordu. Dizinin yaz dizisi olacağını düşünmüyordun heralde. Hem isteseler yazın 3-4 bölüm daha devam ettirir ilk 3'te yer alırlardı. Kanal da gayet memnun olurdu :) Neyse seni kininle baş başa bırakıyorum, kaldırıldı zannetmeye devam et :A

5-6. bölüm yayınlanırken demedi, gayet taa 1 ay öncesinden falan diyordu. Dizinin yaz dizisi olacağını düşünmüyordun heralde. Hem isteseler yazın 3-4 bölüm daha devam ettirir ilk 3'te yer alırlardı. Kanal da gayet memnun olurdu :) Neyse seni kininle baş başa bırakıyorum, kaldırıldı zannetmeye devam et :A
zannetmekle olan arasında fark var:))) neyse nasılsa kpa konusu diye üst düzey güvenlikten mesajalr silinecek ben diğer konuya gideyim islenecek mesajları bu ka yazmam yeterli :X
@Çiğdem- tuvana soyunursa haber ver:X

Tubanln 20 dakikası 3 reyting almadlmı?Kpa da başka kanalda olsaydı yayından kalkardı.Gönülçelende öyle.Kenanla kıyaslamayın Kenanın dizisi her zaman zirvedeydi Ezel hariç