kazdiğin kuyuda boğulYorum at yorum. Konu hitlensin.Zaten @mrt-06 gösterdi tekniği okuyup üfledim bu bölüme düşmesine engel olursunuz.
Tempo kazandırmak için geldim.Hem hit gelsin hemde dizi düşsün diye çok uğraşıyorum burada tek başıma.
![]()
kazdiğin kuyuda boğulYorum at yorum. Konu hitlensin.Zaten @mrt-06 gösterdi tekniği okuyup üfledim bu bölüme düşmesine engel olursunuz.
Tempo kazandırmak için geldim.Hem hit gelsin hemde dizi düşsün diye çok uğraşıyorum burada tek başıma.
![]()
kazdiğin kuyuda boğul![]()
Huseyineizliyorummm nulufer metin sahnesi yine beni benden aldı ayrıca hüseyinin seside çok hoşş![]()
maç bizi etkilemezMaçda var bu akşam çok büyük tesadüf.Dizi yarın sence 4 alır mı.
Bende kaç gündür göremiyorum onu.Denk gelemiyorum ama saat 7 gibi girmiş foruma.
Konuya en çok yorum yapan ben olucam. Yorum yaptığım dizi çöküyor.![]()
ömeri tutuklama bölümü gelicekHuseyineifadesi vermek nedir
adam kötü be kotulerin atasi hatta hatta [emoji45]
maç bizi etkilemezcümrümüz belli
![]()
Bu haftami tutukluycak 😱ömeri tutuklama bölümü gelicek![]()
yok cnm yanı bu bölümde ömeri sevdiğine bakma diyorum tutuklama bölümü gelicek sonuctaBu haftami tutukluycak 😱
sana gerek yo ktuvana ön plana çıkmazsa diziiçini şler zaten kötü gidiciYorum at yorum. Konu hitlensin.Zaten @mrt-06 gösterdi tekniği okuyup üfledim bu bölüme düşmesine engel olursunuz.
![]()
Tamam iste sevmiyor melunyok cnm yanı bu bölümde ömeri sevdiğine bakma diyorum tutuklama bölümü gelicek sonucta
🙂🙂
Yok aartik sendemi izliyosun diziyiBu haftami tutukluycak 😱Hayır açığa alınacak
sana gerek yo ktuvana ön plana çıkmazsa diziiçini şler zaten kötü gidici![]()
aynen cümrümüz belliCümrü.Ben etkilicem o zaman. Dediğim gibi yorum çok yazdığım dizi yok oluyor.
![]()
tuvana birkaç yarı çıplak sahne çekse @destere kitlesi ekrana kilitlenirBenimde katkım olsun yemeğin acısında.Tuvana ile bitmez iş bence.
Izle izle super diziAnnem seyrediyor diye mecburen