kazdiğin kuyuda boğulYorum at yorum. Konu hitlensin.Zaten @mrt-06 gösterdi tekniği okuyup üfledim bu bölüme düşmesine engel olursunuz.
Tempo kazandırmak için geldim.Hem hit gelsin hemde dizi düşsün diye çok uğraşıyorum burada tek başıma.
kazdiğin kuyuda boğulYorum at yorum. Konu hitlensin.Zaten @mrt-06 gösterdi tekniği okuyup üfledim bu bölüme düşmesine engel olursunuz.
Tempo kazandırmak için geldim.Hem hit gelsin hemde dizi düşsün diye çok uğraşıyorum burada tek başıma.
kazdiğin kuyuda boğul
Huseyineizliyorummm nulufer metin sahnesi yine beni benden aldı ayrıca hüseyinin seside çok hoşş
maç bizi etkilemezMaçda var bu akşam çok büyük tesadüf.Dizi yarın sence 4 alır mı.
Bende kaç gündür göremiyorum onu.Denk gelemiyorum ama saat 7 gibi girmiş foruma.
Konuya en çok yorum yapan ben olucam. Yorum yaptığım dizi çöküyor.
ömeri tutuklama bölümü gelicekHuseyineifadesi vermek nediradam kötü be kotulerin atasi hatta hatta [emoji45]
maç bizi etkilemezcümrümüz belli
Bu haftami tutukluycak 😱ömeri tutuklama bölümü gelicek
yok cnm yanı bu bölümde ömeri sevdiğine bakma diyorum tutuklama bölümü gelicek sonuctaBu haftami tutukluycak 😱
sana gerek yo ktuvana ön plana çıkmazsa diziiçini şler zaten kötü gidiciYorum at yorum. Konu hitlensin.Zaten @mrt-06 gösterdi tekniği okuyup üfledim bu bölüme düşmesine engel olursunuz.
Tamam iste sevmiyor melunyok cnm yanı bu bölümde ömeri sevdiğine bakma diyorum tutuklama bölümü gelicek sonucta
🙂🙂
Yok aartik sendemi izliyosun diziyiBu haftami tutukluycak 😱Hayır açığa alınacak
sana gerek yo ktuvana ön plana çıkmazsa diziiçini şler zaten kötü gidici
aynen cümrümüz belliCümrü.Ben etkilicem o zaman. Dediğim gibi yorum çok yazdığım dizi yok oluyor.
tuvana birkaç yarı çıplak sahne çekse @destere kitlesi ekrana kilitlenirBenimde katkım olsun yemeğin acısında.Tuvana ile bitmez iş bence.
Izle izle super diziAnnem seyrediyor diye mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?