Ohaaa Aslı'yı beğeniyortuvana da rol yazılmayınca bıraktı gibi dizide iyi oynayan bir aslı var kadınlarda
Ohaaa Aslı'yı beğeniyortuvana da rol yazılmayınca bıraktı gibi dizide iyi oynayan bir aslı var kadınlarda
en başlarda nilü iyiydi kurtarılınca bozdu anası ve ablasına çekemye başladıOhaaa Aslı'yı beğeniyorGeçen büyük oynadı dediğimde "de get.ss" diyordun
Sen ikisiylede baş edersin aga gözüm arkada kalmıyor.Güveniyorum sana.Ohaaa Aslı'yı beğeniyorGeçen büyük oynadı dediğimde "de get.ss" diyordun
Ona öyle demezler işteasli zara @araasli 7 sa.
@MYAskiderun#KaraParaAsk muhteşem sezon finaliyle bu aksam 20.00 da ATV de#MuhteşemYüzyıl pic.twitter.com/foazr9KJ4x
aa zekenabuna bak nerelerden izleyici çekmeye çalışıyorlar.ss @Forumdash @Çiğdem- @yakup09
ben ortak izleyici değilim öyle her çarşamba tv başına geçip 20.00-23.30 arası kpa izlememOna öyle demezler işteMY ile KPA ortak izleyicisi işteBen seni örnek gösterdiğimde her zamanki gibi kıvırıyordun "lafı"
Yahu yine şov yapıyor işte, fake hesabından atmış tweeti. Kaç fake hesabı var bu totoşun ya.Ona öyle demezler işteMY ile KPA ortak izleyicisi işteBen seni örnek gösterdiğimde her zamanki gibi kıvırıyordun "lafı"
Ben de birazdan giderim zatenSen ikisiylede baş edersin aga gözüm arkada kalmıyor.Güveniyorum sana.
Sen zaten TR'yi temsil etmiyorsunben ortak izleyici değilim öyle her çarşamba tv başına geçip 20.00-23.30 arası kpa izlemem
anlamadım loBen de birazdan giderim zatenKaçak'ın Haluk Bilginerli ksımlarini izliyorum TV'den. Kaçak dizisini sevmem ama adamın(Haluk Blginer'in) sahneleri film tadında olmuş
Sen zaten TR'yi temsil etmiyorsuncümrüsün o kadar
de get melunbaşı.ssYahu yine şov yapıyor işte, fake hesabından atmış tweeti. Kaç fake hesabı var bu totoşun ya.
Neyse izlemede zatenanlamadım lo
neyse dizi bu oyunculuklarda nasılsa total dizisi olacakişim olmazen fazla 0.5 yüksek olur ab si bir ihtimal
de get melunbaşı.ss
maç saatlerinde maç izliyorum işte agaMaçın yüzünden zaten birçok sahneyi kaçırdım reklam arasında takılıp kalmışım.Diziyi şimdi tekrar izletyeceğim.
Ayrıca seninde çok maç izlediğin söylenemez maç saatleri hiç gözükmüyorsun ne iş?
yok survivora baktım biraz zaten 10a doğru geldim eveNeyse izlemede zatenAma şunu doğru söyle, TV'den izledin mi finaliYada canlı?
Çok şükür Survivor'ın reytingini düşürmüşsünyok survivora baktım biraz zaten 10a doğru geldim eve
Fazla izlemişsindiziyi 45 saniye izledim güzeldiAllah tan bu 45 saniyede nebahata denk gelmedim mimiksiz suratı görmeye tahammül edemiyorumestetik yapmaktan konuşamıyor nerdeyse
de getÇok şükür Survivor'ın reytingini düşürmüşsün(dün de izlemiştin dimi)
Dünya Kupası'nda şuana kadar tek maç kaçırmadım.Tv'den bu akşam Kara Para Aşk'ı izledim Pc'den sesini kısıp maça baktım.Dizinin nasıl olsa tekrarını 2-3 defa izleyeceğim.maç saatlerinde maç izliyorum işte agamaç sonu yorum atarım genelde
Aga o zaman sana güzel bir haberi var neboşu katlettilerdiziyi 45 saniye izledim güzeldiAllah tan bu 45 saniyede nebahata denk gelmedim mimiksiz suratı görmeye tahammül edemiyorumestetik yapmaktan konuşamıyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?