Oha 😱 Sağolasın bilgilendirdiğin içinKuryeydi Kara Para Aklama her türlü pislik varmış kızda.
Ne demek herzaman.diziyi izleseneOha 😱 Sağolasın bilgilendirdiğin için
Sarhoş bir 2'li görüyorum, bunun sonu ???ennn gıcık olduğum şeydir şu bardakların sert şekilde masaya vurulması çok sinir oluyorum gerçekten 🙂🙂🙂
elif ömeri brakmıcak sanırım ama ben metin sahnelerini daha çok merak ediyorumSarhoş bir 2'li görüyorum, bunun sonu ???
21:40 civarı gelmiyormuydu reklamatv reklam düzenini değiştirmişReyting düşecektir
![]()
Nilüfer ve Metin sahnelerini sevmiyorum ben.Metin çünkü adam değil.elif ömeri brakmıcak sanırım ama ben metin sahnelerini daha çok merak ediyorum
nulufer metinin kapısına dayanıcakmıs o sahneyi çok merak ediyorum![]()
Pazartesi günü de öyle yaptılar21:40 civarı gelmiyormuydu reklam
nezaman başladıda reklam geliyor şimdi 🙁🙁
Spoilerde yedik cok güzel, sagolasin Beyazsoy.Mobil programın sorusunda taner elmaslari tesadüfen bulmuş. Dizi de şuan söylendi mi bilmiyorum
Metin adam gibi adamNilüfer ve Metin sahnelerini sevmiyorum ben.Metin çünkü adam değil.
ben metini savundum vlla kozu kullanmıcak dedim öyelde oldu metin nuluferi seviyor kendisini sıkıntıya soktu elif ömer aşkı tabikide çok seviliyor ama metin nulufer aşkını merak edenlerde var bende bunların başında geliyorum 🙂🙂Nilüfer ve Metin sahnelerini sevmiyorum ben.Metin çünkü adam değil.
Bir insan sevgilisinin görüntülerini çekiyorsa ondan herşey beklerim ben gitsin simit satsın onurlu yaşasın.Metin adam gibi adamCD'yi kırdı yaa söylemedi bile Tayyar'a
Nilü ölsün s.finalinde
![]()
metini ömer kadar seviiyorum şu bölüme kadar harika oyunculuk gösterdi 🙂🙂Metin adam gibi adamCD'yi kırdı yaa söylemedi bile Tayyar'a
Nilü ölsün s.finalinde
![]()