- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
@*Dream*'den öğrendim o izin vermeden sana söyleyemem.Sİz derken??? Nerden öğrendiniz? Ben hala Elif'in anası ve damadından süpheleniyorum![]()
@*Dream*'den öğrendim o izin vermeden sana söyleyemem.Sİz derken??? Nerden öğrendiniz? Ben hala Elif'in anası ve damadından süpheleniyorum![]()
Niye bu kötülüğü yapıyorsun@*Dream*'den öğrendim o izin vermeden sana söyleyemem.![]()
5 harfliNiye bu kötülüğü yapıyorsunKaç harf
BCDYZ İ harflerini ekle bide
![]()
Valla kendisi gelinece söyler hem bu akşam yorum yapacağını da söyledi.Niye bu kötülüğü yapıyorsunKaç harf
BCDYZ İ harflerini ekle bide
![]()
Bahar olamaz Bahar arabadan elmasları alıp birde Elif'e karşi Levent'i ayartması için bi oyun kurmazdı5 harfli![]()
Taner ve Zerrin'den başkası olursa şaşirimValla kendisi gelinece söyler hem bu akşam yorum yapacağını da söyledi.
Bu sayfada açıklarmı bilemem çok büyük spoi çok aşıracaksın hatta küçük dilini yutacaksın.![]()
Çok şaşıracaksın.Taner ve Zerrin'den başkası olursa şaşirim![]()
Silik ezik Tayyar'ın metresi değildir heraldeÇok şaşıracaksın.![]()
Çok büyük spoi açıklayamam,en iyisi hiç öğrenme bütün merakın kaybolabilir.Silik ezik Tayyar'ın metresi değildir heralde![]()
çok pis gaza geldim uygulamayı filan indiriyorumÇok büyük spoi açıklayamam,en iyisi hiç öğrenme bütün merakın kaybolabilir.
Benim için sorun yok ben Tuba için izliyorum ama senin polisiye yönünüde izlediğini biliyorum öğrenmemen daha iyi olur.
Ben Elif ve Ömer hariç herkesten şüpheleniyorum.Bahar ceza avukatini ne ara ayarlamis, Bahardanda suphelenmek lazim.
Gesendet von meinem GT-I9300
Al bendende o kadar, ha birde nilüfer var o aptal kizda şüpheli degilBen Elif ve Ömer hariç herkesten şüpheleniyorum.![]()
Katilin çok büyük merak yarattığını köşesinde Mesut Yar'da yazmıştı.çok pis gaza geldim uygulamayı filan indiriyorum![]()
Sen şüphelenme zaten artık , biliyormuşsunBen Elif ve Ömer hariç herkesten şüpheleniyorum.![]()
İnanamadığım için kuşkularım devam ediyor şok etkisi yarattı bende.Sen şüphelenme zaten artık , biliyormuşsun![]()