Anticilerin gazına gelmeyin sende izliyosun survivoruSurvivor olunca işin çıkmıyor ama
Anticilerin gazına gelmeyin sende izliyosun survivoruSurvivor olunca işin çıkmıyor ama
Bu bölümde başarırlar ama 11.bölümde artık bir atak gelsinElif ve Ömer bakalım birbirlerinden ayrı durmaya çalışıp başarabilecekler mi?
Ömer de Elif de birbirlerini görmeden yapamayacaklar gibi bir his var içimdeBu bölümde başarırlar ama 11.bölümde artık bir atak gelsinşurda sezon finalina 3 bölüm kaldı güzel sahneler gelsin Elif&Ömer'li yaz boyunca izler izler avunuruz
Ömer efendi bu bölüm Elif'in değerini onun hayatındaki öneminin farkına varır inş.Ömer de Elif de birbirlerini görmeden yapamayacaklar gibi bir his var içimde
Geçen bölüm Elif giderken Ömercik süt dökmüş kedi gibi bakakalmıştı.Ömer efendi bu bölüm Elif'in değerini onun hayatındaki öneminin farkına varır inş.
Bakalım Ergenokoncu'lar bu akşamki bölümü kaç saat yazdılar
Burdayız dimi diziyi izliyoruz kafa dağıtalım biraz.Ohhh baslamamis Fifa oynayacam diye yeni bölümü kaciriyordum az dahave nihayet bekledigimiz an geldi güzel bölüm olur insallah
Her hafta kaç zaten.diziye dalınca yorumu unutabilirim sona doğru gelirim anca
Melunlari izlemeye gidiyodur belkiHer hafta kaç zaten.
ben gerçekten izlediğim dizilerde aynı anda yorum yapamıyorum, sırtımla izlediğim dizilerde foruma daha çok takılıyorumHer hafta kaç zaten.
Kesin öyledir.Melunlari izlemeye gidiyodur belki
Gesendet von meinem GT-I9300
Tek başına yorum yapılmıyor bizi de düşün.ben gerçekten izlediğim dizilerde aynı anda yorum yapamıyorum, sırtımla izlediğim dizilerde foruma daha çok takılıyorum
ama kpa gerçekten izlediğim dizi hem izlemek hem yorum yapmak zor oluyor
herkes olabilirKatil kim sence?
Zerrin bana göre ama Ömer ve Elif'den başka herkes olabilir.aslı yine elife fırça atıyor
herkes olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?