Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragmanı

zaten başta olması gereken oydu elif erkenden pes etti sana daha öncede söylemiştim kızlar ağırdan almalı erkekler koşturmalıki adalet yerini bulsun
Hep erkeklerin ilk adım atmasına alıştık ama ben Elif'in o cesaretini seviyorum aşık oldu ve bunu saklamadı açık açık belli etti mıymıntı bir karakter yerine böylesine cesur bir karakteri izlemek keyifli

şu komsermidir nedir? ömerle abisinin başındaki gerzek onun metinle olan kirli ilişkisini ortaya çıkarsalar muhteşem olacak , o adam her defasında delilleri karartmakla meşgul birde konum olarakta yetkili biri onun foyası ortaya çıkmalı ..

o zaman cesaretini sonuna kadar götürsün niye arada geri çekildi niye bahar salağının dediklerine kandı? anlattığın girişken karakterin baharın safsatalarına gülüp geçmesi lazımdı ?

Bahar'ın dedikleri değil Ömer'in hiçbir şey olmamış gibi davranmasına bozuldu ve Ömer'e gerekeni söyledi

Günümüz Türkiye'sinde ki poislere ne benziyor dimi,Karadayı'da da sevecen bir savcı rolünde adam rolünün hakkını veriyor.Foyası ortaya çıksa nolur parayla satın alınacak adam çok bulur Tayyar Reyiz

Günümüz Türkiye'sinde ki poislere ne benziyor dimi,Karadayı'da da sevecen bir savcı rolünde adam rolünün hakkını veriyor.Foyası ortaya çıksa nolur parayla satın alınacak adam çok bulur Tayyar Reyiz
tayyar en sona kalacak tayyarın ortaya çıkışı en sona saklanır aynı karadayıdaki mehmet zaim gibi olacaktır sona kalır

Bahar'ın dedikleri değil Ömer'in hiçbir şey olmamış gibi davranmasına bozuldu ve Ömer'e gerekeni söyledi
baharın dediklerinden etkilenmese telefonu kaldırıp kaldırıp vazgeçmezdi direk arardı ömeri ama bir türlü cesaretini toplayamadı etkilenmiş bahardan açıkça belli oluyordu

sonunda baahr iyice sıvadı ben demedimmi o sana aşık değil falan tam dolduruşa getirdi elifi

Bu elmaslar konusu niye işlenmiyor senin bir fikrin varmı kimde olabilir.
elmaslar konusu olayın ana unsuruydu ordan ilerlemesi lazımdı işin şimdi konuda gereksiz ayrıntılarla uğraşılıyor o kısmı bende anlaamdım 100 milyonluk elmaslar noldu niye artık lafı edilmiyor ? o elmaslarki uğruna iki kişi öldürülmüştü devamı niye gelmiyor öldürende tayyar tarafı olmayacağına göre diğer taraf kim ?

Dün geceki filmin etkisinden kurtulamamışken duygusal sahnelerde canısıma çok üzüldüm.

Kız Ömer'in kapısına kadar gitti cevap almak için Elif'i asıl üzen Ömer'in tavrı oldu

Kız Ömer'in kapısına kadar gitti cevap almak için Elif'i asıl üzen Ömer'in tavrı oldu
işte bende diyorumki elif hiç gitmemeliydi baharın demesiyle değil kendisi gitmemeliydi ömerin burnu sürtmeliydi elifin peşinden koşturmalıydı
elif o kapya kadar gittiyse laflarıda haketmiştir bence
niye gidiyorki orda işi ne bırak ömer gelsin

bu Aslı ne ayak ?

Kız cevap peşinde ne yapsın
neyse bölüm sonu gereken ayarı verdi Ömer düşünsün şimdi

Elmaslar tayarin yancisi metinde ya da annede

Tayyarin yancisi karadayidaki nejdet görevinde zamanla tayyari ortadan kaldıracak

Bırak geri gelirse senindir )))

Fantazi dünyana hayranım,bu arada Karadayı'yı izlermişsin ama onuda yanlış anlamışsın.
Fantazi ile alakası yok katil hep usaktir ))) Uşak da metin oluyor. Karadayi ilk. Sezonun yarısına kadar izlediğimi sana kaç kez söyledikten sonra aklında tutacaksın acaba )))

Nejdet karadayi da neyse aynı işlerin aynısını metin yapacak bu senaryo matemstigidir senaristler aynı kalıbı sürekli yedirirler ))))

Elmaslar tayarin yancisi metinde ya da annede

Tayyarin yancisi karadayidaki nejdet görevinde zamanla tayyari ortadan kaldıracak
tayyar sonuna kadar ölmeyecektir ona eminim
en son tayyarın yaptıkları ortaya çıkacaktır ..

tayyar sonuna kadar ölmeyecektir ona eminim
en son tayyarın yaptıkları ortaya çıkacaktır ..
nejdet patronu nasıl akarte ettiyse metin daha ağırini yapacak...
Aynı Karadayidaki gibi olacak tayyar pasifize edilecek hapse attıracak surundurecek falan filan... metin yok edecek derken onu kastettim

Yahu Metin Tayyar'i öldürecek diyorsun ama Necdet, Turgut Savcıyı öldürdü Mehmet Zalim Bey'e gücü yetmez.

nejdet patronu nasıl akarte ettiyse metin daha ağırini yapacak...
Aynı Karadayidaki gibi olacak tayyar pasifize edilecek hapse attıracak surundurecek falan filan... metin yok edecek derken onu kastettim
nejdetle patronu arasındaki ilişki burda yok orda nejdet ara kademedekini devre dışı bırakıyordu burdaysa tayayr kötülerin en üstü yani mehmet zaim in yerinde hem aileden hem baş düşman
kolay kolay gitmez ?