önceden kaliteden anliymişinSanem Çelik'i şarkıcı Bendeniz ile birlikte kariştirdiğim efsane türk tv dizisi Jenerik şarkısı çalsa şuan yine eşlik ederim
önceden kaliteden anliymişinSanem Çelik'i şarkıcı Bendeniz ile birlikte kariştirdiğim efsane türk tv dizisi Jenerik şarkısı çalsa şuan yine eşlik ederim
Senin onayına gerek yoktuönceden kaliteden anliymişin
ağır ab kaç kişi kaldı forumda bir ben bir ozan bir sokak sanatiSenin onayına gerek yoktu
Yok ben senin gruba baş vurmamiştim zaten Aslında favori uyelikten "değeri bilinmeyen üye"liğe mi terfi etsem @OzaNağır ab kaç kişi kaldı forumda bir ben bir ozan bir sokak sanati
ağır abliğe başvurulmaz ağır ab olunurYok ben senin gruba baş vurmamiştim zaten Aslında favori uyelikten "değeri bilinmeyen üye"liğe mi terfi etsem @OzaN
Sizin bi ara gruptan atma olayları filan vardı onu diyorum Yoksa benim AB'liğim burda tartişilmaz bileağır abliğe başvurulmaz ağır ab olunur
karadayı neci pekiSizin bi ara gruptan atma olayları filan vardı onu diyorum Yoksa benim AB'liğim burda tartişilmaz bile
Ona da benim gibi gereken değer verilmiyor Yoksa ekranlarin en AB'sikaradayı neci peki
my olmadığına göre en ağır ab liği araamızda kalsına veriyorumOna da benim gibi gereken değer verilmiyor Yoksa ekranlarin en AB'si
Derviş varkene hem de 😱my olmadığına göre en ağır ab liği araamızda kalsına veriyorum
komedi ile dramı ayırıyorum imdb 2 si olan recep bile ab olabiliyor komedi diyeDerviş varkene hem de 😱
Videoya bakamam, ne söylüyorsan direkt söyle.18. saniye .ss
bakınca görürsünVideoya bakamam, ne söylüyorsan direkt söyle.
Bana iki kelimelik bir cümleyi söyleyebilmek için mi fragmanı bulup yolladın?bakınca görürsün
sana söyledik anlamadın bir de görsel olarak görBana iki kelimelik bir cümleyi söyleyebilmek için mi fragmanı bulup yolladın?
Cevabım için 42-48. saniye arasına bak.sana söyledik anlamadın bir de görsel olarak gör