önceden kaliteden anliymişinSanem Çelik'i şarkıcı Bendeniz ile birlikte kariştirdiğim efsane türk tv dizisiJenerik şarkısı çalsa şuan yine eşlik ederim
![]()
önceden kaliteden anliymişinSanem Çelik'i şarkıcı Bendeniz ile birlikte kariştirdiğim efsane türk tv dizisiJenerik şarkısı çalsa şuan yine eşlik ederim
![]()
Senin onayına gerek yoktuönceden kaliteden anliymişin![]()
ağır ab kaç kişi kaldı forumdaSenin onayına gerek yoktu![]()
Yok ben senin gruba baş vurmamiştim zatenağır ab kaç kişi kaldı forumdabir ben bir ozan bir sokak sanati
![]()
ağır abliğe başvurulmaz ağır ab olunurYok ben senin gruba baş vurmamiştim zatenAslında favori uyelikten "değeri bilinmeyen üye"liğe mi terfi etsem
@OzaN
![]()
Sizin bi ara gruptan atma olayları filan vardı onu diyorumağır abliğe başvurulmaz ağır ab olunur![]()
karadayı neci pekiSizin bi ara gruptan atma olayları filan vardı onu diyorumYoksa benim AB'liğim burda tartişilmaz bile
![]()
Ona da benim gibi gereken değer verilmiyorkaradayı neci peki![]()
my olmadığına göre en ağır ab liği araamızda kalsına veriyorumOna da benim gibi gereken değer verilmiyorYoksa ekranlarin en AB'si
![]()
Derviş varkene hem de 😱my olmadığına göre en ağır ab liği araamızda kalsına veriyorum![]()
komedi ile dramı ayırıyorum imdb 2 si olan recep bile ab olabiliyor komedi diyeDerviş varkene hem de 😱
Videoya bakamam, ne söylüyorsan direkt söyle.18. saniye .ss
bakınca görürsünVideoya bakamam, ne söylüyorsan direkt söyle.![]()
Bana iki kelimelik bir cümleyi söyleyebilmek için mi fragmanı bulup yolladın?bakınca görürsün![]()
sana söyledik anlamadın bir de görsel olarak görBana iki kelimelik bir cümleyi söyleyebilmek için mi fragmanı bulup yolladın?![]()
Cevabım için 42-48. saniye arasına bak.sana söyledik anlamadın bir de görsel olarak gör![]()