Kara (Hakan Boyav) Kurtlar Vadisinden Neden Ayrıldı !

fake hesaptır böyle bile olsa bunu söylemez heralde
yine de akife gıcık oluyoruz ya bitirin şu karakteri sizde rahatlayın bizde

Ben karanin hesabı olduğunu düşünmüyorum. Olsa bile sırf bunun için ayrılamaz diziden o zaman akif öne çıktı diye başka oyuncularda çıksın. Cahitte erhan da çıksın bunlar vadinin eskileri sana ne oluyor eğer doğruysa yazık başka denilecek bir şey yok. Ancak ölüm sahnesi çok duygusaldı ve kara efsane bir şekilde diziden ayrıldı.

aklı başında olgun bir adam bu ergen yazısını yazmaz bence ayrıca
izledik yerine izldik ve sınıf yerinede sııf yazmıs butür kişiler böyle yazım hatası yapmaz bunu yazan kişinin çok acelesi avrdı anlaşılan ali buharayı bende sevmiyorum ama bunu yazan kişi olayı ali buharaya yıkmak için bu hesabı açıp yazmış olayı akife yıkmaya çalısıyor
ayrıca bunu yazan vadi izlemiyor galiba geçen yılın son bölümlerinde kara ve pusata yer verdi zaten vadi akifi çok geri plana aldılar ve ön pilanda kara ve pusat vardı yanı bunu yazan vadide izlemiyor gibi birşey çıkıyor ortaya 🙂🙂🙂

Buna haber bile açmak yersiz fake hesap ya da ele geçirilmiş Hakan Boyav kalitesinde bir adam böyle şeyler yazmaz.

Asmalı Konak'tan beri biliyorum Hanımın Çiftliği'nde yıldızı parladı, ulan ne vefaymış arkadaş yetmedi mi bu kadar adamın ayrılması?

Dizinin en iyi oyunculardandı,yeni dizisinde başarılar.