Vardı ben ilk orada izlemiştimOyle bi dizimi vardi 😱
Vardı ben ilk orada izlemiştimOyle bi dizimi vardi 😱
Bilmiyor musun? 😱
Burak Özçivit ile birlikte başrol oynuyordu, Kanal D'de yayınlanmıştı.
Vayy bide başroldu ha 😱Vardı ben ilk orada izlemiştim
yazlık diziydi fazla sürmemişti sanki Burak da Özlem ile meşhur olmuştuVayy bide başroldu ha 😱
Valla habetim yoktu oyle bi dizinin olduğundan kaç bölüm sürdü ki
Aa ikiside aynı diziyle meshur oldular yaniyazlık diziydi fazla sürmemişti sanki Burak da Özlem ile meşhur olmuştu
Evet ikisini yan yana pek görmedim benAa ikiside aynı diziyle meshur oldular yani
Simdi hiç öyle arkadaş degiller galiba
Evet ikisini yan yana pek görmedim ben
Birde servet avcisinda servet avcisi bi kadın rolundeymis berksanla başrolü paylaşmış 6 bölüm sürmüş o da[emoji33]26. bölümde yayından kaldırılmış, yani pek kısa sürdüğü de söylenemez. @cookies, @MelankoliK
desene Kara Ekmek e benziyormuşBirde servet avcisinda servet avcisi bi kadın rolundeymis berksanla başrolü paylaşmış 6 bölüm sürmüş o da[emoji33]
Amma dizi yapmış
Boş verin şapşik Çetoyu
Bu sefer @Çiğdem-'in değil, Çetin'in suçu; çeksin cefasını.
tekrarı var şimdfiBoş verin şapşik Çetoyu
AsTay
Çeto gitsin Anneaannesi ile otursun yalıdatekrarı var şimdfine AsTay ı.ss forever [HASHTAG]#AsCet[/HASHTAG]
[HASHTAG]#AsCet[/HASHTAG] i yedirmeyizÇeto gitsin Anneaannesi ile otursun yalıda
[HASHTAG]#AsTay[/HASHTAG]
Assiye diyor ya "Pervin ile Anneanneyi karşılaştırmalı Pervin onun o saçını iyice bir kavrar" diye[HASHTAG]#AsCet[/HASHTAG] i yedirmeyizbence anneannem sezon finalinde ortaya çıkar birini öldürür bencecanan olabilir pervin olabilir
nayır nolamaz ninanmam
Bu acı (!) kayıp sizi çok derinden sarsmış olmalı. Helva mı yapsam acaba?Sen de kendini böyle avuthiçbirşey olmaz Anneanneçimize
Hem onun aklı başında değil ki
Ekli dosyayı görüntüle 45003
@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?