BaşlıyorDedenin bu kadar meraklısı olduğunu bilmiyordum. Asiye ve Çetin için de çok soru geldi, bence onlarla sohbet yapılsa çok daha fazla ilgi görür.![]()
BaşlıyorDedenin bu kadar meraklısı olduğunu bilmiyordum. Asiye ve Çetin için de çok soru geldi, bence onlarla sohbet yapılsa çok daha fazla ilgi görür.![]()
Daha çok beklersin hiçbir şey olmaz Semra AnneanneyeSemra kendini denize atacak galiba, inşallah atlar ve geberir.
Semra intihar edince pek bir sevindiğim doğrudur.![]()
Ne yazık ki işin acı tarafı o; ama ölse bile hiçbir etkisi olmaz, aksine yükselir.Daha çok beklersin hiçbir şey olmaz Semra Anneanneye
Taksiciyi de kesin Anneanneçim ayarladı bak demedi deme
Atlamadı tabiiki daha çok beklersin![]()
Pervin yanıyor yanıyor çirkef iftira da atıyor Ali'yeNe yazık ki işin acı tarafı o; ama ölse bile hiçbir etkisi olmaz, aksine yükselir.![]()
Ne yani, bu güzelim bölümü yarıda mı bırakacaksın?Neyse şimdilik yeter reklamlara kadar izledim
Pervin yanıyor yanıyor çirkef iftira da atıyor Ali'ye![]()
Girme kanıma evime gidecektim başladı yine Çeto'nun sesi geliyor bir bakayım en iyisiNe yani, bu güzelim bölümü yarıda mı bırakacaksın?![]()
Nerede izliyorsun ki?Girme kanıma evime gidecektim başladı yine Çeto'nun sesi geliyor bir bakayım en iyisi![]()
Tv den rahat rahat izledimNerede izliyorsun ki?![]()
Ne ortalaması dizinin bu bölümünü arkadaşımdan izledim o da beğendi Dizi 1 seyirci daha kazandıBu bölüm mü ortalama?
@Aserat Semra Anneanne geceleyin Ahmet'in mezarına giderken bir taksici vardı ya "git kadın ben mezar kazamam" diyen o çocuk set çalışanıydı (onu da oynatmışlar bu bölüm ) dikkatimi çekti
Ölmez zaten kesin Taksici ile anlaştıbence ölmedi, cesedi görmeden inanmamdaha yapacağı binbir kötülük var
![]()
Oyle bi dizimi vardi 😱Ben her dizisini izledim 😱Zoraki Koca da var.
Unutulmaz (ismi boyleydi galiba )
Dedektif memoli
emanet
Kara ekmek
Kızın izlemedigim dizisi yok ama fanı değilim denk geliyorum 😱
Bi tek kaçak dizisini izlememisim 😱@cookies
Bilmiyor musun? 😱Oyle bi dizimi vardi 😱