ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün 19. Bolumude izledim yani dün tam 6 bölüm izledim

Dizi super gidiyor Biz buna farki Semra diyoruz

Semra forever

Dün 19. Bolumude izledim yani dün tam 6 bölüm izledim

Dizi super gidiyor Biz buna farki Semra diyoruz

Semra forever
Sen de benim gibi peşpeşe izlemişsin ben de dün baya izledim

Assiye'nin uçurumun kıyısına kadar gitmesi kötüydü.Neyse ki Assiye artık herşeyin farkında

Semra tam bir cadı olmuş

Sen de benim gibi peşpeşe izlemişsin ben de dün baya izledim

Assiye'nin uçurumun kıyısına kadar gitmesi kötüydü.Neyse ki Assiye artık herşeyin farkında

Semra tam bir cadı olmuş
Semra coşturuyor hele 19. Bolumde bi sürü şey oldu :
Asiye bebegin cetinden olmadığını falan anaanneyi test etmek icin söyledi sonra dedi ben teslim olmaya gidiyorum yarın ve öldüren de hapse girecek diye.
Ama tabisi Hale bunlari duydu yani numara yaptığını ve semraya söyledi ve semrada gitti berkanti vurdu

Ahh ne bölümdü

Ben de izledim

Yine kimse anneanneyi söyleyemeyecek diye korkuyordum neyseki bu sefer oldu Berkant Çetin'in anneannesi dedi

Assiye de Semra Anneannenin boğazına yapışıyor

ben izlemiyorumki diziyi ama senin saçma sapan videoların sayesinde izlemiş kadarda oldum vlla

ben izlemiyorumki diziyi ama senin saçma sapan videoların sayesinde izlemiş kadarda oldum vlla
Sus kız oturda asiyeden bişiler kap ne iyi oynuyor rolü

Asiye senin biraz daha kaba halin aslında kız bana öyle bir hava yaratiyor ama yinede birseyler kapman yararli olabilir 😉

Ben de izledim

Yine kimse anneanneyi söyleyemeyecek diye korkuyordum neyseki bu sefer oldu Berkant Çetin'in anneannesi dedi

Assiye de Semra Anneannenin boğazına yapışıyor

Aynen lo sonunda yani.
Cetinde bi türlü inanmadi zaten anaannesinin yaptığına gıcık oldum o sahnelerde cetine .ss

Taylan'ın gönlü Assiye'ye doğru kayıyor gibi

Ömer-Assiye işbirliği iyi olur..