ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cennetle cehennemin ortasındaki yere gidecek deliler oraya gidiyordu galiba:F

bizim forum kaliteden ne anlar da kara ekmek ilerlesin:( ama @Çiğdem- @vadikızı ve @dizi kolik i kandırırız çetin var berkant var ali var 3 parlak mecburen oy verirler:A
Ben de finale çıkmasını beklemiyorum zaten, ama birkaç tur ilerlesin. :)

Dün 19. Bolumude izledim yani dün tam 6 bölüm izledim :)
Dizi super gidiyor Biz buna farki Semra diyoruz :)
Semra forever :love1:

Dün 19. Bolumude izledim yani dün tam 6 bölüm izledim :)
Dizi super gidiyor Biz buna farki Semra diyoruz :)
Semra forever :love1:
Sen de benim gibi peşpeşe izlemişsin ben de dün baya izledim :D
Assiye'nin uçurumun kıyısına kadar gitmesi kötüydü.Neyse ki Assiye artık herşeyin farkında :)
Semra tam bir cadı olmuş :A

Sen de benim gibi peşpeşe izlemişsin ben de dün baya izledim :D
Assiye'nin uçurumun kıyısına kadar gitmesi kötüydü.Neyse ki Assiye artık herşeyin farkında :)
Semra tam bir cadı olmuş :A
Semra coşturuyor hele 19. Bolumde bi sürü şey oldu :
Asiye bebegin cetinden olmadığını falan anaanneyi test etmek icin söyledi sonra dedi ben teslim olmaya gidiyorum yarın ve öldüren de hapse girecek diye.
Ama tabisi Hale bunlari duydu yani numara yaptığını ve semraya söyledi ve semrada gitti berkanti vurdu :)
Ahh ne bölümdü :love1:

Semra coşturuyor hele 19. Bolumde bi sürü şey oldu :
Asiye bebegin cetinden olmadığını falan anaanneyi test etmek icin söyledi sonra dedi ben teslim olmaya gidiyorum yarın ve öldüren de hapse girecek diye.
Ama tabisi Hale bunlari duydu yani numara yaptığını ve semraya söyledi ve semrada gitti berkanti vurdu :)
Ahh ne bölümdü :love1:
Ben de izledim :)
Yine kimse anneanneyi söyleyemeyecek diye korkuyordum neyseki bu sefer oldu Berkant Çetin'in anneannesi dedi :Z
Assiye de Semra Anneannenin boğazına yapışıyor :A

cennetle cehennemin ortasındaki yere gidecek deliler oraya gidiyordu galiba:F

bizim forum kaliteden ne anlar da kara ekmek ilerlesin:( ama @Çiğdem- @vadikızı ve @dizi kolik i kandırırız çetin var berkant var ali var 3 parlak mecburen oy verirler:A
ben izlemiyorumki diziyi ama senin saçma sapan videoların sayesinde izlemiş kadarda oldum vlla :F:F:F

ben izlemiyorumki diziyi ama senin saçma sapan videoların sayesinde izlemiş kadarda oldum vlla :F:F:F
Sus kız oturda asiyeden bişiler kap ne iyi oynuyor rolü :love1:

Asiye senin biraz daha kaba halin aslında kız bana öyle bir hava yaratiyor ama yinede birseyler kapman yararli olabilir 😉

Ben de izledim :)
Yine kimse anneanneyi söyleyemeyecek diye korkuyordum neyseki bu sefer oldu Berkant Çetin'in anneannesi dedi :Z
Assiye de Semra Anneannenin boğazına yapışıyor :A

Aynen lo sonunda yani.
Cetinde bi türlü inanmadi zaten anaannesinin yaptığına gıcık oldum o sahnelerde cetine .ss

20. Bölüm Fragmanı - 2:

Asiye'den Çetin'e:
"Bana inanmamakla ne kazandığını bilmiyorum, ama inşallah kaybettiğine değmiştir Çetin."

Bu bölümün reytinglerde ister istemez düşeceğine inanamıyorum, ama sürpriz yapabileceğini de düşünmüyor değilim. :)

@xemrexxx, @vadikızı, @denizz19, @MelankoliK, @cookies, @dosimosi, @adımutlulukk

Taylan'ın gönlü Assiye'ye doğru kayıyor gibi :)
Ömer-Assiye işbirliği iyi olur..