tehdit etmesi falan bence yanlıştı amaasiyem naparsa doğru yapar siz şoparlar susun bakayım .ss
tehdit etmesi falan bence yanlıştı amaasiyem naparsa doğru yapar siz şoparlar susun bakayım .ss
sonuç iyi mi kötü mü assiye)))asiye zenginlik hayalleri kuruyordu hatalıydı yapmamalıydı kimliğini
ailesinden sakladı çetinin ailesinden sakladı ortada ölmüş bir insan
vardı para için sakladı
ben başka yönde iyi dedim asiyeye yaptıkları tabii ki kötüsonuç iyi mi kötü mü assiye)))
ben de dizi baştan beri bundan eleştiriyorum. assiye dizinin kötüsü onu iyi yapmak için ugrasmaniz anlamsız(assiye vicdanlı yaparak iyi gösteriliyor) . diziye bir iyi lazım. yeterince dizide kötüler var.ben başka yönde iyi dedim asiyeye yaptıkları tabii ki kötü
bencede dizide mine ve taylan ve çetinden başka iyi yok ali de iyi olabilirben de dizi baştan beri bundan eleştiriyorum. assiye dizinin kötüsü onu iyi yapmak için ugrasmaniz anlamsız(assiye vicdanlı yaparak iyi gösteriliyor) . diziye bir iyi lazım. yeterince dizide kötüler var.
bencede dizide mine ve taylan ve çetinden başka iyi yok ali de iyi olabilir
ama kötü daha çok anneanne fena çıktı ya
taylan aşık oldu sadece şu an karısı ile beraber kötü anlamına gelmiyoreşini aldatan taylan iyi diyorsun))) mine de evli biriyle gönül ilişkisine girdi. ali mideyi dövdü oda iyi))) iyilik ayarına yıllık bakim yaptırdın mi)))
evet birkaç iyiye ihtiyaç var,Mine tek başına kötülerle baş edemiyorben de dizi baştan beri bundan eleştiriyorum. assiye dizinin kötüsü onu iyi yapmak için ugrasmaniz anlamsız(assiye vicdanlı yaparak iyi gösteriliyor) . diziye bir iyi lazım. yeterince dizide kötüler var.
aynen bu kadını kim tutacak kim engelleyecek bilemiyorum@emrexxx Semra Anneannen çirkefleşmeye başladı
Karın her işe burnunu sokmasın diyerek (Hale yüzünden) Taylan'ı azarlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 44335
aynen bu kadını kim tutacak kim engelleyecek bilemiyorum
kocada gitti her istediğini yapar artık
uvvv aşık olunca eşini aldatabilir diyorsun))) emin misin iyilik ayarlarının bozuk olmadığına)))taylan aşık oldu sadece şu an karısı ile beraber kötü anlamına gelmiyor
bence benim iyi ayarlarım iyi merak etme sen
anneanneciğim naparsa doğru yapar@emrexxx Semra Anneannen çirkefleşmeye başladı
Karın her işe burnunu sokmasın diyerek (Hale yüzünden) Taylan'ı azarlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 44335
Yaptıkları normal şartlarda iyi bir şey değil, ama safi iyi veya safi kötü de diyemeyiz. Sonuçta kimlik değiştirme mevzusu Selen uçurumdan düşüp ölünceye kadar ortada olmayan bir şeydi.sonuç iyi mi kötü mü assiye)))
durumu kötü olanlar millete şantaj yapsınlar öyle mi)) hiç kimse isteyerek kötü olmaz. kimse annesinin karnında ben kötüyüm diye çıkmaz. bütün kötülerin kendilerince haklı nedenleri var. zaten iyilerin farkı bu mazeretleri kulanmamalaridirYaptıkları normal şartlarda iyi bir şey değil, ama safi iyi veya safi kötü de diyemeyiz. Sonuçta kimlik değiştirme mevzusu Selen uçurumdan düşüp ölünceye kadar ortada olmayan bir şeydi.
Asiye de ailesini (daha doğrusu kız kardeşlerini) kurtarabilmek için bu oyuna başladı. Belki başka şartlar olsa yapmazdı, ama durumu gerçekten kötüydü.
14. Bölüm Fragmanı (24 Nisan):
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/14?id=f1d74a00-20e7-4434-80f4-fb6ca5cf1bdb
@xemrexxx, @cookies, @MelankoliK, @vadikızı
Sen de haklısın, ama bu bir dizi. Gerçekleri birebir yansıtamaz. Senarist olaya nasıl bakıyorsa öyle yazar.durumu kötü olanlar millete şantaj yapsınlar öyle mi)) hiç kimse isteyerek kötü olmaz. kimse annesinin karnında ben kötüyüm diye çıkmaz. bütün kötülerin kendilerince haklı nedenleri var. zaten iyilerin farkı bu mazeretleri kulanmamalaridir
[HASHTAG]#PsikopatanneanneSemra[/HASHTAG] silahı almış elineYaptıkları normal şartlarda iyi bir şey değil, ama safi iyi veya safi kötü de diyemeyiz. Sonuçta kimlik değiştirme mevzusu Selen uçurumdan düşüp ölünceye kadar ortada olmayan bir şeydi.
Asiye de ailesini (daha doğrusu kız kardeşlerini) kurtarabilmek için bu oyuna başladı. Belki başka şartlar olsa yapmazdı, ama durumu gerçekten kötüydü.
14. Bölüm Fragmanı (24 Nisan):
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/14?id=f1d74a00-20e7-4434-80f4-fb6ca5cf1bdb
@xemrexxx, @cookies, @MelankoliK, @vadikızı
reytingler dediğini dogrulamiyor. assiyeyi çok fazla kişi benimsenmemis. tartışma nedenimiz bu assiyenin gerekçeleri kısmen haklı(şimdi hala köşkte durmasını hiç anlamı yok. kendisini öldürmeye kalkan biri var üstelik çetinden istediği parayı da alır ) sorun dizide iyinin olması dizi kötü ve daha az kötüler arasında geciyirSen de haklısın, ama bu bir dizi. Gerçekleri birebir yansıtamaz. Senarist olaya nasıl bakıyorsa öyle yazar.
Neticede Asiye iyi de olsa kötü de olsa kendini sevdirdi mi? Sevdirdi. İzleyicinin onunla bağ kurulmasını ve kendini onun yerine konması isteniyor. Bunu yapabildikten sonra gerisi önemli değil.
Asiye'nin durumu gerçekten zordu ama. Sevgilisinden hamile kalmış, ama sevdiği adam onu istemiyor. Daha sonra kardeşine vurduğu için onu bıçaklıyor. Üvey annesi ona nefes aldırmıyor. Baba çok baskıcı. İşi yok, gücü yok. Her zaman zenginlerin hayatına özenmiş O da bunu bir fırsat olarak görüyor ve bir şekilde onların hayatına dahil oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?