ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben başka yönde iyi dedim asiyeye yaptıkları tabii ki kötü
ben de dizi baştan beri bundan eleştiriyorum. assiye dizinin kötüsü onu iyi yapmak için ugrasmaniz anlamsız(assiye vicdanlı yaparak iyi gösteriliyor) . diziye bir iyi lazım. yeterince dizide kötüler var.

ben de dizi baştan beri bundan eleştiriyorum. assiye dizinin kötüsü onu iyi yapmak için ugrasmaniz anlamsız(assiye vicdanlı yaparak iyi gösteriliyor) . diziye bir iyi lazım. yeterince dizide kötüler var.
bencede dizide mine ve taylan ve çetinden başka iyi yok ali de iyi olabilir
ama kötü daha çok anneanne fena çıktı ya

bencede dizide mine ve taylan ve çetinden başka iyi yok ali de iyi olabilir
ama kötü daha çok anneanne fena çıktı ya

eşini aldatan taylan iyi diyorsun))) mine de evli biriyle gönül ilişkisine girdi. ali mideyi dövdü oda iyi))) iyilik ayarına yıllık bakim yaptırdın mi)))

eşini aldatan taylan iyi diyorsun))) mine de evli biriyle gönül ilişkisine girdi. ali mideyi dövdü oda iyi))) iyilik ayarına yıllık bakim yaptırdın mi)))
taylan aşık oldu sadece şu an karısı ile beraber kötü anlamına gelmiyor
bence benim iyi ayarlarım iyi merak etme sen

[HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] sizin haram paranız benim kursağımdan geçmez dedi @beyazsoy'un dediği gibi biraz tutarsızlık oldu.Paraları tırtıklıyor tırtıklıyor,sonra Çetin iş yeri açayım mahallenizdekiler de çalışır deyince haram para diyor (b)

evet birkaç iyiye ihtiyaç var,Mine tek başına kötülerle baş edemiyor :)

Son düzenleme:
@emrexxx Semra Anneannen çirkefleşmeye başladı :F
Karın her işe burnunu sokmasın diyerek (Hale yüzünden) Taylan'ı azarlıyor :)

anee.png

aynen bu kadını kim tutacak kim engelleyecek bilemiyorum
kocada gitti her istediğini yapar artık:F
:D
ben anneannenin daha fena hallerini görmedim ,ama Assiye'yi merdivenlerden yuvarlamaya çalışmış galiba elleri kırılasıca :F

Çetin : ''Yalıya dön yengeme haddini bildir.Azrail bile senin ayağına gelecek kızım o neyin tiribine giriyor'' :)
Asiye:''Pitbul gibisin oğlum sen, salyanı akıtmadığın kız kalmamış'' :)

Son düzenleme:
Seda : ''Sizin beni ortamlara sokacağınız yok,bu kadın(Semra anneanne) beni ortamlara sokacak belli ki..''
Asiye : ''Senin ortamın mezar olacak Seda''

Bekle kız Seda, anneanne seni diğer ortama yollayacak :A

sonuç iyi mi kötü mü assiye)))
Yaptıkları normal şartlarda iyi bir şey değil, ama safi iyi veya safi kötü de diyemeyiz. Sonuçta kimlik değiştirme mevzusu Selen uçurumdan düşüp ölünceye kadar ortada olmayan bir şeydi.

Asiye de ailesini (daha doğrusu kız kardeşlerini) kurtarabilmek için bu oyuna başladı. Belki başka şartlar olsa yapmazdı, ama durumu gerçekten kötüydü.

14. Bölüm Fragmanı (24 Nisan):
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/14?id=f1d74a00-20e7-4434-80f4-fb6ca5cf1bdb

@xemrexxx, @cookies, @MelankoliK, @vadikızı

Yaptıkları normal şartlarda iyi bir şey değil, ama safi iyi veya safi kötü de diyemeyiz. Sonuçta kimlik değiştirme mevzusu Selen uçurumdan düşüp ölünceye kadar ortada olmayan bir şeydi.

Asiye de ailesini (daha doğrusu kız kardeşlerini) kurtarabilmek için bu oyuna başladı. Belki başka şartlar olsa yapmazdı, ama durumu gerçekten kötüydü.

http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/14?id=f1d74a00-20e7-4434-80f4-fb6ca5cf1bdb

durumu kötü olanlar millete şantaj yapsınlar öyle mi)) hiç kimse isteyerek kötü olmaz. kimse annesinin karnında ben kötüyüm diye çıkmaz. bütün kötülerin kendilerince haklı nedenleri var. zaten iyilerin farkı bu mazeretleri kulanmamalaridir

durumu kötü olanlar millete şantaj yapsınlar öyle mi)) hiç kimse isteyerek kötü olmaz. kimse annesinin karnında ben kötüyüm diye çıkmaz. bütün kötülerin kendilerince haklı nedenleri var. zaten iyilerin farkı bu mazeretleri kulanmamalaridir
Sen de haklısın, ama bu bir dizi. Gerçekleri birebir yansıtamaz. Senarist olaya nasıl bakıyorsa öyle yazar.

Neticede Asiye iyi de olsa kötü de olsa kendini sevdirdi mi? Sevdirdi. İzleyicinin onunla bağ kurulmasını ve kendini onun yerine konması isteniyor. Bunu yapabildikten sonra gerisi önemli değil.

Asiye'nin durumu gerçekten zordu ama. Sevgilisinden hamile kalmış, ama sevdiği adam onu istemiyor. Daha sonra kardeşine vurduğu için onu bıçaklıyor. Üvey annesi ona nefes aldırmıyor. Baba çok baskıcı. İşi yok, gücü yok. Her zaman zenginlerin hayatına özenmiş O da bunu bir fırsat olarak görüyor ve bir şekilde onların hayatına dahil oluyor.

[HASHTAG]#PsikopatanneanneSemra[/HASHTAG] silahı almış eline :oley:

Sen de haklısın, ama bu bir dizi. Gerçekleri birebir yansıtamaz. Senarist olaya nasıl bakıyorsa öyle yazar.

Neticede Asiye iyi de olsa kötü de olsa kendini sevdirdi mi? Sevdirdi. İzleyicinin onunla bağ kurulmasını ve kendini onun yerine konması isteniyor. Bunu yapabildikten sonra gerisi önemli değil.

Asiye'nin durumu gerçekten zordu ama. Sevgilisinden hamile kalmış, ama sevdiği adam onu istemiyor. Daha sonra kardeşine vurduğu için onu bıçaklıyor. Üvey annesi ona nefes aldırmıyor. Baba çok baskıcı. İşi yok, gücü yok. Her zaman zenginlerin hayatına özenmiş O da bunu bir fırsat olarak görüyor ve bir şekilde onların hayatına dahil oluyor.
reytingler dediğini dogrulamiyor. assiyeyi çok fazla kişi benimsenmemis. tartışma nedenimiz bu assiyenin gerekçeleri kısmen haklı(şimdi hala köşkte durmasını hiç anlamı yok. kendisini öldürmeye kalkan biri var üstelik çetinden istediği parayı da alır ) sorun dizide iyinin olması dizi kötü ve daha az kötüler arasında geciyir