ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de son sahnesini izledim.O yaşlı kadın dediğin uyanık çıktı
Çetin'in kızı Uçurumdan fırlatışını görünce Hale görmesin diye dışarı kışkışladı.
Anneanne de bu sırra ortak olacak anlaşılan

Aa demek oyle oldu orayi izlemedim

Anaannem benim ya super kadin valla iyi sır tutuyor[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

sonunu kaçırdım ne oldu
Bizim kız Berkanta gitti sana geldim dedi

Hale dolaplar cevrildigini falan ogrendi bilgisayari açtı videoyu gördü izlemeye basladi izlerken anaannecik geldi haleyle konustular konusurken anaanne ucurumdan atma sahnesini gördü ve haleyi kış kışladi yani oda ortak oluyor sırra 😉

yine açıklar üzerinde sırlar üzerinden gitmişler geçen hafta daha iyiydi

reytingi düşmüş dizinin. geçen hafta dedim dizinin ana konusu saçmaladı assiyenin konakta kalma gerekçesi kalmadı normalde parayı alıp kizkardesini iylestirebilirdi.
hadi bunu geçtik dizinin ana konusu ne şuan taylan 3 kadının sevmesi))) ve gereksiz assiyenin kimliğini gizlemesi. dizinin iyisi kim???? yok herkes bir açık peşinde herkes bir şantajci herkes birbirini aldatıyor))) evli üvey Anna genç olana aşık, assiye ve kızkardesi evli taylan aşık. evli taylan mineye aşık, Çakır kendine şantaj yapan evli adama aşık assiye aşık))) aşıklar için de en masumu tarlanın eşinin ki o da onursuzca bir aşk))) la bu corban lezzet gelir mi

bölümü dün gece izledim
asiye taylan işinin olmıcağını anlayınca berkanta dümen kırdı ama berkant paragöz totoş kabul etmici gibi olsun olmadı çetine döner kızcağız @Çiğdem- gibi karadul değil elini sallasa ellisi

taylanla karısının öpüşme sahnesi çok değişikti deli danalar kovaladı sanki taylanı

ayşeye yazık kızın saçları dökülüyor umarım çabuk iyiyleşir

çetin asiyenin yaşadığı yeri gördü sonracına atölyeyi satın alarak kendi ayakaları üzerinde durmay başlıci gibi:asiyenin jargonu çetine de bulaştı

son sahnede annaanne selenin öldüğü videoyu gördü o da dahil olici ggibi oyuna @MelankoliK @destere @cookies

Vay müthiş yere bitti. Taylan ve Asiye yakayı ele verdi.

katılmıyorum
ortada enses ilişki yok mine taylan aşkı ortada ama asiye saklıyor
aşık olması normal ne alaka enses tarzı ilişki bu diziye bu yakışmaz
şunada katılmıyorum diziyi 2 kişi dğeil 3 kişi götürüyor asiye unutmuşsun
sanırım asiye süper üçü götürüyor diziyi

Vay müthiş yere bitti. Taylan ve Asiye yakayı ele verdi.
çetinle asiye demek istedin herhalde

Aynen. Asiye, Taylan'a aşık evi terk ediyor o sahnede kalmışım ben.

iki kız kardeş aynı adama aşıksa ortada aile içi bir ilişki vardır bu da enes tarzı (enes demiyorum) bir ilişkidir. diziyi assiyenin ne kadar sürüklediği ortada 4 reyting. bu dizinin reyting korkusuz izlenmesi için başka bir şeylerin yapılması lazım

aynı adama aşıklar diye öyle bir ilişki olamaz bence sana
katılmıyorum asiyenin sözleri çokgüzel v e bence diziyi götürüyor

Aynen. Asiye, Taylan'a aşık evi terk ediyor o sahnede kalmışım ben.
anladım kıyamam asiye taylana abayı yaktı valla
bakalım ne olacak

Bakma sen aneanne de az değil videoyu görünce nasıl da dışarı attı Hale'yi
Bakalım oda birine şantaj yapacak mı?