Ben de son sahnesini izledim.O yaşlı kadın dediğin uyanık çıktı Çetin'in kızı Uçurumdan fırlatışını görünce Hale görmesin diye dışarı kışkışladı.
Anneanne de bu sırra ortak olacak anlaşılan
Ben de son sahnesini izledim.O yaşlı kadın dediğin uyanık çıktı Çetin'in kızı Uçurumdan fırlatışını görünce Hale görmesin diye dışarı kışkışladı.
Aa demek oyle oldu orayi izlemedimBen de son sahnesini izledim.O yaşlı kadın dediğin uyanık çıktı Çetin'in kızı Uçurumdan fırlatışını görünce Hale görmesin diye dışarı kışkışladı.
Anneanne de bu sırra ortak olacak anlaşılan
Bizim kız Berkanta gitti sana geldim dedisonunu kaçırdım ne oldu
Tutar tutar bakma sen anneanne az değil bakalım o da şantaj yapacak mıAa demek oyle oldu orayi izlemedim
Anaannem benim ya super kadin valla iyi sır tutuyor[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
yine açıklar üzerinde sırlar üzerinden gitmişler geçen hafta daha iyiydiBizim kız Berkanta gitti sana geldim dedi
Hale dolaplar cevrildigini falan ogrendi bilgisayari açtı videoyu gördü izlemeye basladi izlerken anaannecik geldi haleyle konustular konusurken anaanne ucurumdan atma sahnesini gördü ve haleyi kış kışladi yani oda ortak oluyor sırra 😉
Güzel dizi ben başladığından beri izliyorum.Kara Ekmek'e geri dönüyorum
katılmıyorumdizi enses ilişki tarzında çığır aştı. eskiden iki kız kardeş evli olmayan bir adama aşık olurdu şimdi senaristler çığır aştı artık evli adamlara iki kız kardeş aşık oluyor))) Asiye karakteri ne kadar da duygulu iyi biri gibi gösterilse de maalesef yaptıkları pek iyi birine yaramıyor. başrol değişirse dizi atlama yapar. dizinin başrolü elifcan olguner olmalı. ve farklı bir hikaye yelken açılmalı ayrıca dizi de herkesin bir açığı var herkes birbirinin açığında şantaj ediyor bir tane doğru kadın yok))
zaten diziyi iki iyi oyuncu götürüyor asiyenin kardeşi elifcan olguner ile engin hepileri .
engin hepileri pargalini oyun stili üzerinden gidiyor tipleri de birine benziyor sağlık olsun ))
çetinle asiye demek istedin herhaldeVay müthiş yere bitti. Taylan ve Asiye yakayı ele verdi.
Aynen. Asiye, Taylan'a aşık evi terk ediyor o sahnede kalmışım ben.katılmıyorum
ortada enses ilişki yok mine taylan aşkı ortada ama asiye saklıyor
aşık olması normal ne alaka enses tarzı ilişki bu diziye bu yakışmaz
şunada katılmıyorum diziyi 2 kişi dğeil 3 kişi götürüyor asiye unutmuşsun
sanırım asiye süper üçü götürüyor diziyi
çetinle asiye demek istedin herhalde
iki kız kardeş aynı adama aşıksa ortada aile içi bir ilişki vardır bu da enes tarzı (enes demiyorum) bir ilişkidir. diziyi assiyenin ne kadar sürüklediği ortada 4 reyting. bu dizinin reyting korkusuz izlenmesi için başka bir şeylerin yapılması lazımkatılmıyorum
ortada enses ilişki yok mine taylan aşkı ortada ama asiye saklıyor
aşık olması normal ne alaka enses tarzı ilişki bu diziye bu yakışmaz
şunada katılmıyorum diziyi 2 kişi dğeil 3 kişi götürüyor asiye unutmuşsun
sanırım asiye süper üçü götürüyor diziyi
çetinle asiye demek istedin herhalde
aynı adama aşıklar diye öyle bir ilişki olamaz bence sanaiki kız kardeş aynı adama aşıksa ortada aile içi bir ilişki vardır bu da enes tarzı (enes demiyorum) bir ilişkidir. diziyi assiyenin ne kadar sürüklediği ortada 4 reyting. bu dizinin reyting korkusuz izlenmesi için başka bir şeylerin yapılması lazım
anladım kıyamam asiye taylana abayı yaktı vallaAynen. Asiye, Taylan'a aşık evi terk ediyor o sahnede kalmışım ben.
Bakma sen aneanne de az değil videoyu görünce nasıl da dışarı attı Hale'yi Bakalım oda birine şantaj yapacak mı?bölümü dün gece izledim
asiye taylan işinin olmıcağını anlayınca berkanta dümen kırdı ama berkant paragöz totoş kabul etmici gibi olsun olmadı çetine döner kızcağız @Çiğdem- gibi karadul değil elini sallasa ellisi
taylanla karısının öpüşme sahnesi çok değişikti deli danalar kovaladı sanki taylanı
ayşeye yazık kızın saçları dökülüyor umarım çabuk iyiyleşir
çetin asiyenin yaşadığı yeri gördü sonracına atölyeyi satın alarak kendi ayakaları üzerinde durmay başlıci gibi:asiyenin jargonu çetine de bulaştı
son sahnede annaanne selenin öldüğü videoyu gördü o da dahil olici ggibi oyuna @MelankoliK @destere @cookies
kime şantaj yapacak çetine şantaj yapsa giden para kocasının olacak çetin dededen alacak annaanneye verecekBakma sen aneanne de az değil videoyu görünce nasıl da dışarı attı Hale'yi Bakalım oda birine şantaj yapacak mı?
hale izlemiyordur bence bir şey bvar orada10. Bölüm Fragmanı:
10. Bölüm Fragmanı - 2:
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/10?id=25116efc-16ab-480d-9374-ad8d6bbca957
Çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor gibi.
@xemrexxx, @Cengo, @cookies, @MelankoliK, @vadikızı, @denizz19