Kara Ekmek 2. Sezon Tanıtım Fragmanı | ATV

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
thumbnail_1421169944.jpg


atv'nin sevilen dizisi Kara Ekmek'in yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.​

Limon Film - Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği, Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Gülçin Santırcıoğlu, Elifcan Ongurlar, Anıl İlter ve Başak Daşman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kara Ekmek'in yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor.​

Kara Ekmek, yepyeni bölümleriyle Eylül'de atv'de!

 
Son düzenleme:
Ben de yeni bir şey sanmıştım, alt tarafı bir sahne vermişler. ATV "yeni sezon tanıtım fragmanı" kavramına yeni bir boyut getirmiş resmen. :X

Yine de çok özledim Asiye, Çetin ve diğerlerini. Hatta rahmetli Semra'yı bile. :A
 
Son düzenleme:
Asiyenin kemiklerini kırıcam :( nasıl çetini bırakır , kesin birşeylere mecbur kaldı. Fragman çok kötü hiç kabul edilebilir yanı yok .
 
Asiyenin kemiklerini kırıcam :( nasıl çetini bırakır , kesin birşeylere mecbur kaldı. Fragman çok kötü hiç kabul edilebilir yanı yok .
Fragman kötü değil, aksine çok merak uyandırıcı. Hem bırakmasının ciddi bir nedeni olmalı ki, onu da yeni sezonda göreceğiz.
 
Bu sezon cuma günleri istediğim bir dizi olmazsa bende başlarım büyük ihtimal diziye. :) Bakalım bu sezon ne iş yapacak dizi? :)
 
:FAy şu diziye de bir alışamadım.Valla kumanda da tek basmadığım kanal ATV galiba.Bir de TV8.:A
Kiralık Aşk gibi güçlü bir rakip çıkmışken insan güzel bir tanıtım hazırlar bu fragmanlar ne böyle dökülüyor resmen.😕:T: