Kara Doğumgünü Sezon Finali 11. Bölüm

Final fazla klişe olmuş ama sonuçta senaryo tekniği olarak doğru. Ama yine de daha orijinal bitebilirdi

Evet daha orjinal bitebilirdi ama iste bnm aklima bu geldi yani begenmedinmi simdi ?
vallahi bu sezon finali ile bir senede o kadar dizi oldu ki biu, iki dünya arası, ,benim hala umudum var, huzur sokağı, obzgk ve sayısız dizi. senden boyle. bir şey beklemiyordum )))

vallahi bu sezon finali ile bir senede o kadar dizi oldu ki biu, iki dünya arası, ,benim hala umudum var, huzur sokağı, obzgk ve sayısız dizi. senden boyle. bir şey beklemiyordum )))

Bende beklemiyodum ama o anda aklima bu geldi
Acaba bi bölum dahami yazsam

Bende beklemiyodum ama o anda aklima bu geldi
Acaba bi bölum dahami yazsam
yok canım senaryo tekniği açısından kısmen doğru sayılır , benim hala umudum varda da böyle sahne vardı.senaristler bunu yapmaktaki amaci amaç evliliğe engel olmak EE nasıl oluruz engel olmak en basit gelini yada damadı vurmak olmadı başka birini. ha katadayida boyle bitti dimi))))))

Hayir karadayi boyle bitmedi onda araba patladi.
Tamam o zaman zaten yeni sezonda fantastiklescek @Çiğdem- ve uzayli Cigdemin rolu artacak

Okuyanlara sonsuz tesekkurler sizin sayenizde 11 bölum sürdu ve sezon finaline girdi dizi

@destere

Son düzenleme:
Dizi ağustosun son günlerinde başlayacak veya eylülün başında....