Evet daha orjinal bitebilirdi ama iste bnm aklima bu geldi yani begenmedinmi simdi ?Final fazla klişe olmuş ama sonuçta senaryo tekniği olarak doğru. Ama yine de daha orijinal bitebilirdi
Komik degildi bence at yemek cok igrwnc geliyor bana
aaa birde bu sıradan bir at değil @cookies @xemrexxx ii yiyorum at olarak ıyyy at değidle emre midemi bulandırdıEn son benim senaryomdada çıktı hatta at olarak yemiştin orası komikmiydi acaba ruyamda bir ilk okul arkadasımın at yediğini gormustum ordan aklıma geldi
Cookies doğru söylüyor spoiler olunca bildirim gitmiyor@cookies sürekli etiketleme yapmak yasak bir defalık etiketle konuda bakan bakar zaten.
Hayır bir sorun yok. Kvp-medya demin etiketledi bildirim geldi.Cookies doğru söylüyor spoiler olunca bildirim gitmiyor
Bana gelmediHayır bir sorun yok. Kvp-medya demin etiketledi bildirim geldi.
Evet gitmiyor bn bi daha spoiler yapmayacagimCookies doğru söylüyor spoiler olunca bildirim gitmiyor
vallahi bu sezon finali ile bir senede o kadar dizi oldu ki biu, iki dünya arası, ,benim hala umudum var, huzur sokağı, obzgk ve sayısız dizi. senden boyle. bir şey beklemiyordum )))Evet daha orjinal bitebilirdi ama iste bnm aklima bu geldi yani begenmedinmi simdi ?
vallahi bu sezon finali ile bir senede o kadar dizi oldu ki biu, iki dünya arası, ,benim hala umudum var, huzur sokağı, obzgk ve sayısız dizi. senden boyle. bir şey beklemiyordum )))
yok canım senaryo tekniği açısından kısmen doğru sayılır , benim hala umudum varda da böyle sahne vardı.senaristler bunu yapmaktaki amaci amaç evliliğe engel olmak EE nasıl oluruz engel olmak en basit gelini yada damadı vurmak olmadı başka birini. ha katadayida boyle bitti dimi))))))Bende beklemiyodum ama o anda aklima bu geldi Acaba bi bölum dahami yazsam
Hayir karadayi boyle bitmedi onda araba patladi. Tamam o zaman zaten yeni sezonda fantastiklescek @Çiğdem- ve uzayli Cigdemin rolu artacakyok canım senaryo tekniği açısından kısmen doğru sayılır , benim hala umudum varda da böyle sahne vardı.senaristler bunu yapmaktaki amaci amaç evliliğe engel olmak EE nasıl oluruz engel olmak en basit gelini yada damadı vurmak olmadı başka birini. ha katadayida boyle bitti dimi))))))
Evt sende haklisinkaradayinda ufak çocuk öldü iste.. arabada ha silah ha patlama ikisi de @pompy lık)) neyse orijinal bir şey yazarsin artik))