YOK ARTIK DAHA NELER !Şenol çıkmıyor Ozan ile sevgili olacaklar twitterda yazdı oda
YOK ARTIK DAHA NELER !Şenol çıkmıyor Ozan ile sevgili olacaklar twitterda yazdı oda
Doğru diyon aslında ama nedense tutuyor çoğuyok erkek dizisi yav hangi adam oturup şu diziyi izler isminden belli merhaba hayat fox ta potansiyel var kullanamıyolar farklı işleri yok hepsi aynı aşk dizileri lale devri yer gök aşk dinle sevgili deniz yıldızı isimlere baksana aşk dizileri kadın dizileri hepsi pembe dizi şöyle bi adanalı tarzı polisiye vadi tarzı aksiyon hayat devam ediyor tarzı drama falan köy dizisi yok hiç niye yapmıyolar anlamadım
Doğru diyon aslında ama nedense tutuyor çoğu
Doğru diyon aslında ama nedense tutuyor çoğu
3.Sezon Finalinde aldı, oda işte FOX un ilk erkek dizisiydi diye biliriz o bitince kanal pembe dizilere sarıldıöyle ahım şahım bi dizisi hiç olmadı ki bence en iyi dizisi arka sıradakilerdir o bile 10 reytingi geçtimi bilmiyorum geçtiyse bile bikaç defa geçmiştir farklı işler yapmalı kanal potansiyeli yüksek
- - - Ekleme - - -
öyle ahım şahım bi dizisi hiç olmadı ki bence en iyi dizisi arka sıradakilerdir o bile 10 reytingi geçtimi bilmiyorum geçtiyse bile bikaç defa geçmiştir farklı işler yapmalı kanal potansiyeli yüksek
3.Sezon Finalinde aldı, oda işte FOX un ilk erkek dizisiydi diye biliriz o bitince kanal pembe dizilere sarıldı
Showu geçer FOX günlük dizileri zaten tek yeter Feriha düşer baya Pis Yedilide düşer çünkü Çarşamba çok zor bir gün iş yapmazbakalım neler yapacaklar bu yıl show da eğer ustura kemal ve fatih tutmazsa geçer ama tutarsa zor
Showu geçer FOX günlük dizileri zaten tek yeter Feriha düşer baya Pis Yedilide düşer çünkü Çarşamba çok zor bir gün iş yapmaz
belli olmaz ben fox geçer diyodum ama fatih ve ustura kemal tutar bence o zaman nolur bilemem yalnız fox hangi mantıkla bu diziyi perşembeye koymuş sinema falan koysa parası gitmezdi bari kim izler ki bunu vadiyi izlemeyenler veda babalar ve evlatları suskunları falan izler en son seçenek bu olur en fazla 2 reyting alır
Dizi simdiden merakla bekleniyor hacı Keremcem çok iyi bir trasnfer oldu herkes onun için bakacak gibi ve daha bir çok başarılı kisiler var en az 4 diyorum