Karşı Cinsten Olsanız Kendinizle Çıkarmıydınız?
OmgAynı konuyu sana özgün konu tavsiyesi olarak vermeyi düşünüyordumOha ya çok pis şaşırdım
Soruya gelirsem ben arkadaş olurdum heraldeKendimden niye hoşlanayım ki
Olay budur abiyani kız olsaydın şimdiki sen gibi bir erkek görseydin karşında çıkarmıydın çıkmazmıydın olay bu sanırım)
Olay budur abi
Kesinlikle kendimle çıkmazdım
Sen kız olduğunu düşün mesela. Adın da Selime olsunnedir olay)
ben yzdığımı okuyunca kafam karıştı nasıldı karşıdaki kişi ben yerindeyse ben karşıdaki kişinin yerindeysem yerinde olduğum kişi ben olduğum kişiye aşık olurmu? böyle birşeydi?
Sen kız olduğunu düşün mesela. Adın da Selime olsunHayat karşına şu anki seni yani Selimi çıkarıyor (Tıpatıp seninle aynı,düşünceleri,görünüşü vb.) Selime Selimle çıkar mıydı? diye soruyorAma sen Selime olarak çıkıp çıkmayacağına karar vereceksin
ben selimle selimeyi birbirine yakıştırdım)
ama tabi selime selime benziyorsa tipçe selim başka birini arasın) selimenin berene benzemesi lazım selimin ikna olması için))
selim selime mutlulklar diliyoruz çiftimizeherkesi dans pistine alalım 1-2-3-foro ağrı dağın eteğinden
bari oyun havası çalaydın emre ne ağrısı ne dağ keçisi)
Yahu kendini arzulamak gibi bişey olsa gerekİstemezdim ama @berkan'ın dediği gibi arkadaş olsakda yeter hani.
ahahahakonu dağıldı sanırım))
konuyu tam anlayamadık gibi şimdi karşıdaki cins olsak karşıdakicinsin tipi şimdiki tipimize benzeyecekse arkadaş bile olamayız))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?