Karşı Cinsten Olsanız Kendinizle Çıkarmıydınız?

Omg :D Aynı konuyu sana özgün konu tavsiyesi olarak vermeyi düşünüyordum :D Oha ya çok pis şaşırdım :D
Soruya gelirsem ben arkadaş olurdum heralde :D Kendimden niye hoşlanayım ki :D

Omg :D Aynı konuyu sana özgün konu tavsiyesi olarak vermeyi düşünüyordum :D Oha ya çok pis şaşırdım :D
Soruya gelirsem ben arkadaş olurdum heralde :D Kendimden niye hoşlanayım ki :D

yani kız olsaydın şimdiki sen gibi bir erkek görseydin karşında çıkarmıydın çıkmazmıydın olay bu sanırım :))

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
  • Beğendim
nedir olay :))

ben yzdığımı okuyunca kafam karıştı nasıldı karşıdaki kişi ben yerindeyse ben karşıdaki kişinin yerindeysem yerinde olduğum kişi ben olduğum kişiye aşık olurmu? böyle birşeydi?
Sen kız olduğunu düşün mesela. Adın da Selime olsun :D Hayat karşına şu anki seni yani Selimi çıkarıyor (Tıpatıp seninle aynı,düşünceleri,görünüşü vb.) Selime Selimle çıkar mıydı? diye soruyor :) Ama sen Selime olarak çıkıp çıkmayacağına karar vereceksin :)

Sen kız olduğunu düşün mesela. Adın da Selime olsun :D Hayat karşına şu anki seni yani Selimi çıkarıyor (Tıpatıp seninle aynı,düşünceleri,görünüşü vb.) Selime Selimle çıkar mıydı? diye soruyor :) Ama sen Selime olarak çıkıp çıkmayacağına karar vereceksin :)

ben selimle selimeyi birbirine yakıştırdım :))

ama tabi selime selime benziyorsa tipçe selim başka birini arasın :)) selimenin berene benzemesi lazım selimin ikna olması için :)))

• Güldürdün
selim selime mutlulklar diliyoruz çiftimize :d herkesi dans pistine alalım 1-2-3-foro ağrı dağın eteğinden:F