Karın Beren De PKK'yı Kınıyor Mu Kenan?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059

Ankara’daki terör saldırısını facebook hesabından kınayan Kanan Doğulu’ya takipçileri HDP propagandası yapan ve son zamanlarda oynadığı dizide ciddi reyting kaybı yaşayan eşi Beren Saat’i hatırlatıp sert tepki gösterdi.

Kenan Doğulu, PYD ve PKk ortak yapımı Ankara'daki eylem için şu paylaşımda bulundu :

Bunun üzerine takipçileri Kenan Doğulu'ya bazı hatırlatmada bulundu :

Son düzenleme:
@destere Top sende saydirabilir sin"
. Beeen niye kinasin kinamak icisleri bakanina yarasir
)))))

Son düzenleme:
Sosyal medya trolleri vol2478368.

Son düzenleme:
Valla iyi saydırmışlar haklılar ne diyim

Haksızlık etmişler Beren de üzgündur ama sadece düşen reytingleri için.. Kadın bu ülke yangın yerine donmus umurunda mi parasını alır Amerikaya yerleşir ne de olsa artık konsoloslukta da oy atılıyor rahat rahat hdp'sine oy atar

bunun oyu da fayda etmez artık

üzülecek insan öyle paylaşımlar yaparmı sence

Hayret konu bu sefer kilitlenmemiş.

Bende daha büyük bir şey zannetmiştim meğersem İnstangram yorumlarıymış.
))))

Ben bu beren konusunu pek bilmiyorum bu kadin gercekten de hdp yi savunmus mu eger gercekten yapmissa az bile bu yorumlar, yapmamissa yanlis yorumlar bunlar

İyi saydırmışlar derken? Sana hiç yakışmıyor Melek. Zaten konu yandaş bir konu sen de onların ekmeğine yağ sürüyorsun helal olsun.

@denizz19 iyi saydırmışlar derken arka arkaya sertçe yorumlar yazmışlar onu
diyorum ben yanlış anlamışsın sen beni
eğer benim böyle birşey yapacağımı düşünüyorsan
diyecek bir sözüm yok beni tanımamışsın derim ben kimsenin
ekmeğine yağ sürmem desteklemem

Son düzenleme:
İnstagram yorumlarıyla konu acacaksak çok işimiz var.
)

Bana Beren'in HDP'yi alenen desteklediği herhangi bir videosunu, fotoğrafını, resmi hesabından bir yazısını gösterebilir misiniz? Sırf merakımdan soruyorum. Eğer gösteremeyecekseniz kadının günahını alıp durmayın. Gerçi zamanında HDP'yi saraylarda ağırlayanların, Öcalan'ın mesajlarını devlet başkanıymışçasına okutanların trollüğünü yapıp burada bir oyuncuyu eleştirmek/suçlamak kolay ve beklenen tıynete yakışır bir hareket.