Kapkara Günün Yıldönümü

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,027
Puanı
1,060
Yine o kara günün yıldönümünü geldi çattı. Osmanlı'da tabuları yıkan,oğlu tahta çıkmadan valide sultan gücüne erişen, kutsal topraklar dahil binbir yerde hayırlar işleyen müabrek insan Hürrem Sultan'ımızın 458. ölüm yıldönümü bugün. Saygıyla anıyoruz....

O Hürrem
Bir eliyle veren öbür eliyle alan
Sevilen ve nefret edilen
Kuran ve yıkan
Can veren ve alan
O yükseldi kölelikten dünyanın n tepesini
O geçti ateşlerden ve buzlardan
O yaktı ve ve o söndürdü
O dünyanın bütün kadınlarının ruhu
Ve onun bütün varlığı aşkta gizlidir
O Hürrem ölüm onun adını söyledi
Dönüp baktı ardına
Bir tek aşk
Bütün hayata mana bulan...

CgE8DMzWIAAe0ZM.jpg CgEv44WW4AAVk0N.jpg

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Forumdash @Aserat @denizz19 @MayısKralı @Doğu @Maskeli Fedai @Bully @Dr. Sabahat

hahah ayy sadece hürrem roluyle anılıyor meryem ve hürrem olarak ölemedi bile bu şerefe başkası ulaştı :F:F:F

hahah ayy sadece hürrem roluyle anılıyor meryem ve hürrem olarak ölemedi bile bu şerefe başkası ulaştı :F:F:F
ölümünü görmedik en azından :T sen tüm parlakalrın ölümünü gördün çakır olsun memati olsun yusuf miroğlu olsun inşallah yabancı dizilerdeki parlakların da ölecek :A

ölümünü görmedik en azından :T sen tüm parlakalrın ölümünü gördün çakır olsun memati olsun yusuf miroğlu olsun inşallah yabancı dizilerdeki parlakların da ölecek :A
deanlara şam 100 defa öldü ayol ama bu sefer azrail şey dedi bu seferde ölürseniz ölü kalıcaksınız daha dünyaya gelmek yok dedi ayy napıcam :F:F:F

Osmanlı'nın en efsane padişahlarından biri olabilecek Şehzade Mustafa'nın katilini olsa olsa nefretle anarım ben.

Kuşkusuz Osmanlı'nın çöküşünün en büyük sebeplerindendir Mustafa'nın katli.

Ayrıca konu ile Muhteşem Yüzyıl'ın alakası ne @xemrexxx ? .ss ölen Hürrem Sultan. Bende bölümle ilgili bir şey sandım. :F :F :F

-

Aynen yaa Vahidenin hakkını yedirtmicez:F
sen ye vahideyi sana yakışır :A

Osmanlı'nın en efsane padişahlarından biri olabilecek Şehzade Mustafa'nın katilini olsa olsa nefretle anarım ben.

Kuşkusuz Osmanlı'nın çöküşünün en büyük sebeplerindendir Mustafa'nın katli.
güçlü olamayan padişah da olamaz musti padişah olma gücüne sahip değilken nasıl iyi bir paidşah olsun :A

Ayrıca konu ile Muhteşem Yüzyıl'ın alakası ne @xemrexxx ? .ss ölen Hürrem Sultan. Bende bölümle ilgili bir şey sandım. :F :F :F
hürrem sultanı dünya biizimle tanıdı bir kere.ss

sen ye vahideyi sana yakışır :A

güçlü olamayan padişah da olamaz musti padişah olma gücüne sahip değilken nasıl iyi bir paidşah olsun :A

hürrem sultanı dünya biizimle tanıdı bir kere.ss
İstesek o moruk Süleyman'ı devirirdik yeniçeriler arkamızdayı ama Mustafa'm babasına sadık olmayı tercih etti. ss

Ayyaş Selim güçlü müydü de sanki bir halta yaradığı yoktu. ss

Bırak arkadaş dizilere fazla inanıyor takma onu :A

Hadi yiyin birbirinizi ben film izlemeye kaçıyorum. :A

İtiraf yaptın mı benle ilgili :A
inanan ben dğeilim gördüğünüz gibi dizide olduğu gibi sanan sizlersiniz:F

ayrıca itirafı değilş gerçeği söyledim pazartesi günü afaroz edileceksin melun:A

ayrıca itirafı değilş gerçeği söyledim pazartesi günü afaroz edileceksin melun:A

ne disliyyon melun .ss neyse @Doğu arkadaşı afaroz edersiniz diye muhteşem yüzyıl bölümünü kilitledim melun sizden kovulunca bizim bölüme de giremeyecek kalsın ortada:A

ne disliyyon melun .ss neyse @Doğu arkadaşı afaroz edersiniz diye muhteşem yüzyıl bölümünü kilitledim melun sizden kovulunca bizim bölüme de giremeyecek kalsın ortada:A
La zaten giremiyor ki :F Sen de Vadi konusundan ban yedin zaten :A Kardeş kardeş takılırsınız artık :A