Furkan Andıç ve Berkay Hardal da diğer harikalarıydı dizinin.Kesinlikle hiç bilinmedi, favorim
Furkan Andıç ve Berkay Hardal da diğer harikalarıydı dizinin.Kesinlikle hiç bilinmedi, favorim
Onları söylemiyorum bileFurkan Andıç ve Berkay Hardal da diğer harikalarıydı dizinin.
Bir de Batuş vardı. O da iyi.Onları söylemiyorum bile
FOX nasıl sabretmiş şaşkınlık içindeyim
Kardeş dizinin başı sağolsun.İlk tanıtımlar çok enfesti, kadrosu da bence güzeldi. Ben bu yılın ses getiren işlerinden biri olur diyordum ama istenileni veremedi. Senaryoyla ilgili olumsuz yorumlar görmüştüm, bunun için adımlar atıldı ama çok geç kalınmıştı. İzleyici de sonradan gelemedi yani... Ne diyelim, tüm ekibin emeklerine sağlık. Yolları açık olsun.
Bende anlamadım, yurt dışı satışı falan da yok düzgün. Belki senaryo ve yönetmen değişikliği, bazı yeni karakterlerin gelişi ile yükselir diye beklediler sanırım.FOX nasıl sabretmiş şaşkınlık içindeyim
Çok beklemişler gene deBende anlamadım, yurt dışı satışı falan da yok düzgün. Belki senaryo ve yönetmen değişikliği, bazı yeni karakterlerin gelişi ile yükselir diye beklediler sanırım.
Evet o da iyidiBir de Batuş vardı. O da iyi.
Yetişmedi mi acaba final sahneleriDedikoducu Çocuk 17. bölüm demiş final olarak.
Yorum konusunu açtığın diziler tek tek gitti, kaldı Barbaroslar.Ah canım dizim yeni evreye geçtiği gibi posta. Ah dizilerin makus talihi işte bu.
Üst üste kapınca dizileri bir şey olacak zannetmiştim meğerse ne kadar 0-2 reytingli dizi varsa bana posta.Yorum konusunu açtığın diziler tek tek gitti, kaldı Barbaroslar.
Şimdi değill final için çok erken.Darısı Züleyha'nın başina