Benimki ve Kanlı Ay farklı diziler benzerlik olsa da. Benzerliğin sebebi de Tolstoyevski'yle benzer hayal dünyasına sahip olmamız yatıyordur muhtemelen
Benimki ve Kanlı Ay farklı diziler benzerlik olsa da. Benzerliğin sebebi de Tolstoyevski'yle benzer hayal dünyasına sahip olmamız yatıyordur muhtemelen
Ailemin evinin önüne geldim. Evet, tahmin ettiğim gibi bu apartman da çökmüş. Ailemi kendi içimde ölü varsayalı günler oldu, alıştırdım kendimi bu duruma önceden. Keşke böyle olmasaydı. Artık ailem olmayacak, korkunç bir şey bu. Ama insan kabulleniyor bu durumda, bünye yaşama tutunmak için bunu yapıyor.
Burada daha bencil bir dil isterdim.
Martılarla, ilk bölümdeki rüya göndermesini beğendim.
Of içki, zina, eşcinsellik, dinsizlik...her türlü ahlaksızlığı yapın sonra diprim ildi. Ee olur tabi.
Hükümet düşeli günler olmuş
Ölü kadınlara tecavüz eden yamyamlarla dolu buralar.
Yoh artıh daha neler.
Eğreti durmuş burası.
"Ya Allah bismillah Allahu Ekber!"
"Mustafa Kemal'in askerleriyiz!"
İlk slogan şeriatçılara karşı kamufle olmak için sanıyorum?
Ayrıca İzmir nerede ya İzmir?
Ben konunun gelmiş olduğu yeri sevemedim pek. Kolaya kaçmışsın gibi geldi.
Bölümü yayınlamak için biraz hızlı ilerledim betimlemeleri azaldı ama gelecek bölümlerde yine daha ağırlık kazanacak. Konunun geldiği nokta ise aslında en başından beri gelinmesi planlanan yerler ve daha gelmedi aslında yavaş yavaş geliyor. İlk 2-3 bölüm giriş kısmıydı, bu ve sonraki bir iki bölüm gelişme, ardından da sonuç kısmı gelecek.
Bölümü yayınlamak için biraz hızlı ilerledim betimlemeleri azaldı ama gelecek bölümlerde yine daha ağırlık kazanacak. Konunun geldiği nokta ise aslında en başından beri gelinmesi planlanan yerler ve daha gelmedi aslında yavaş yavaş geliyor. İlk 2-3 bölüm giriş kısmıydı, bu ve sonraki bir iki bölüm gelişme, ardından da sonuç kısmı gelecek.
1 ve 2 yi baştan okumadım. Biraz üstten okudum. Kendimi zorlamak istemiyorum daha
okuduktan sonra 4üde uyuyup dinlenirim zaten
3. bölüme gelince şu Zehra eskidende varmış. kafam iyice çorba oldu
öncesini tam kavrayamadım. bugün 2027 yılında deprem oluyor 2037 de adam hastanede ve intihar girişiminde bulunmuş.
Acaba 2017 de tam olarak neler yaşanmış :S ormanda anlattığı vahşet cinayet(bebek) rüyamı yoksa öyle bir şeyemi şahit oldu?
iyiki yemeğimi yemişim. Etkiliyor yazılar okurken.
4. bölüme geçeyim artık
Aserat prestij lafını ozamanda kullanmış ve Tols da buyüzden salmış olabilir
4. bölüm uzun değilmiş ama çok fazla insanın midesini kafasını altüst eden detaylar var
Bu olanlar bir rüya gibi, Adamın hayal gücü gibi. İnsanların umursamamazlıkları ve terkedilmiş bir şehir imajı bana bunu düşündürüyor.
5. bölümde vardı ya , şimdi sıra 5 te
5.bölüm
bune :O
bukadar kaos dan sonra acaba bu adam 2037 yılına nasıl gelebiliyor.
4. bölümde terkedilmiş şehir demiştim ama erzak yardımları yapıldığını okuyabildik.
Bide günlerce göcük altında kalmasına rağmen nasıl bukadar dinç olabiliyor kalkıp ailesinin evine gidince(4. bölümde daha aklım
Abartıldığı kadar iğrençlik ya da korku yok dizide, gizem ve macera teması hakim. 2 ve 3.bölümü okumanı bekliyorum akıp gidiyor zaten diyalogsuz olduğu için.
Abartıldığı kadar iğrençlik ya da korku yok dizide, gizem ve macera teması hakim. 2 ve 3.bölümü okumanı bekliyorum akıp gidiyor zaten diyalogsuz olduğu için.
Hhaha aa doğru bölümde varmış okadar senaryo kısmında aradım bende
@XanTier de önce yeniye bakıp sonra geçmiş bölümleri okumuştum sendede öyle olucak sizin dizilerin benzerliği her bakımdan bukadar tesadüfmü bilemedim ayoll
Hhaha aa doğru bölümde varmış okadar senaryo kısmında aradım bende
@XanTier de önce yeniye bakıp sonra geçmiş bölümleri okumuştum sendede öyle olucak sizin dizilerin benzerliği her bakımdan bukadar tesadüfmü bilemedim ayoll