eTV Kanlı Ay - 2.Bölüm

Senden daha üşengecim hep bu güzel havalar beni mahvetti ne yapalım

2 haftada bir bir bölüm yayınlanıyor. Büyük ihtimalle 3.bölüm yarın akşam yayınlanacak daha başlamamış olsam bile kafamda taslak hazır, az sonra başlamayı düşünüyordum tam. Eğer üşenmezsem her Perşembe düzene girecektir. Zaten mini dizi olarak planlanmıştım, 5-6 bölümlük ama şimdilik finali kestiremiyorum.

Haftalık yayınlamak çok mu zorlar seni?

En azından 8-9 bölümlük bir hikayesi var bence, gerçi sen bilirsin. Çünkü henüz 2. bölümden sonra neler olacak kestirmem imkansız. Neyse bekliyorum

Harika bir bölüm olmuş ama unutmuşum yorum yapmayı. Mübarek ara sıra etiket yollasana @Tolstoyevski

''Canlı boyutu ufaldıkça insanın da vicdanı ufalıyor.'' +1

Şimdi okuyabildim bir türlü fırsat bulamamıştım. Anlatım tekniği ve kurgu çok iyi açıkçası. İlk bölümdeki hikayenin genişlemesine anlatılmış hali olduğunu saatlerden anladım. Bence süre belirtilmesi bağlantı kurulabilmesi açısından hoş bi detay olmuş. Deprem tasviri de değişikti doğrusu ama iyiydi yani. Şimdi 3'e geçiyorum bakalım orada nolmuş. Eline sağlık @Tolstoyevski.

Şimdi ilk bölümde kafamda oturmayan yerler oturmaya başladı. Gerçekten çok çok güzel yazıyorsun. Kabusu okurken tüylerin diken diken oldu resmen.

Neler yaşadı da bu çocuk böyle gerçekçi yazıyor diyorum kendi kendime

Çok başarılı, ellerine sağlık

Deprem ve "o" anı çok iyi yansıtmışsın, yazım tarzını beğendim @XanTier sürekli nokta kullanıyordu sen cümleleri daha geniş tutuyorsun tam istediğim gibi bu arada gerçekten ikinizin dizisinde epey benzerlikler var adamın sokakta yürürken yaşadığı tedirginlikler, çevrede gördüğü imgeleri tasvirlemesi çok benziyor ancak olay açısından farklı tabii gerçi deprem konusu diğer dizide de geçti. Ellerine sağlık, her gün bir bölüm gideceğim.
@Tolstoyevski

Bence okadar uzun değil bir çırğpıda okudum akıcı @Tolstoyevski

ben bu sizin 2 senaryoyu okudukça acaba @XanTier mi senin faken senmi onun fakesisin onu çözmeye çalısıyorum ayoll
@mrt-06