Kandan korkuyor musunuz ? Sizi kan tutuyor mu?

Sizi de kan tutuyor mu?

• Tutuyor

Oy: 1 8.3%
  • Tutmuyor

Oy: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
Korkma korkulcak bişi yok acıtmıyor da
------

Vücudda olan sivilce felan onları ellediğim zaman kan etkilemiyo :A
Ablamın
kolu kesilmişti kan böyle fışkırıyodu resmen bende görünce baygınlık geçirdim
:D
2-3 sene önce cam kesiğinden bileğim kesildi önce evde tampon yaptım sonra eczaneye gittim kan korkum yok :A

• Üzücü
Reactions: EmreCan
2-3 sene önce cam kesiğinden bileğim kesildi önce evde tampon yaptım sonra eczaneye gittim kan korkum yok :A
Cam kesiği gerçekten kötü ağrı yapıyordur orası ama ağır kaldırınca değil mi annemin başına gelmişti de anlatsam mı bilemedim miden kaldırır mı

Kaldırır mutlaka :A
Yok ya ağrı yapmıyor geçti gitti :A
Üzerinden baya zaman geçti annem bizi okuldan alıyor biz evin önüne kadar geliyoruz eve gelmemize 1 merdiven kalmış birisi yerde cam kırmış sonra annemin
ayakkabısına rağmen batmış kesmiş baya derin resmen orası sallanıyordu kesikten dolayı içi gözüküyormuş resmen dikiş atıldı baya ama annemin ayağı ıslanınca felan çok zaman geçmesine rağmen orası ağrıyormuş

• Üzücü
Reactions: xdragxx
Üzerinden baya zaman geçti annem bizi okuldan alıyor biz evin önüne kadar geliyoruz eve gelmemize 1 merdiven kalmış birisi yerde cam kırmış sonra annemin
ayakkabısına rağmen batmış kesmiş baya derin resmen orası sallanıyordu kesikten dolayı içi gözüküyormuş resmen dikiş atıldı baya ama annemin ayağı ıslanınca felan çok zaman geçmesine rağmen orası ağrıyormuş
Doğru derin kesikler daha fazla ağrıtabilir benim o kadar derin değildi geçmiş olsun.

• Harika
Reactions: EmreCan
İşte ebe sağolsun stres etti beni damarların cok ince diye diye kendi tedirgin oldu başkasına verdi o da damarımı patlatınca ben orada kopmuşum işte yoksa kan verme korkum falan da yoktu geçtiğimzi senelerde de korkuyord gibisin deyip durmuştu korkmuyorum dediğim halde üsteliyor bu kadın benden ne istiyorsa:)
Benim daha yakın zamanda olduğum burun ameliyatı öncesi de damar yolunu düzgün bulamamış hemşire ilk başta bir şey verince çok fena yanmıştı. Sonra doktor baktı damar yolu açılmamış dedi tabi senin mevzunun yanında hiç ama demek istedim

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Benim daha yakın zamanda olduğum burun ameliyatı öncesi de damar yolunu düzgün bulamamış hemşire ilk başta bir şey verince çok fena yanmıştı. Sonra doktor baktı damar yolu açılmamış dedi tabi senin mevzunun yanında hiç ama demek istedim
Benim ameliyatımda üzerine yatmıştım serumun tıkanmıştı birşeyle açtı ama acısı hala unutulmuyor düşündükçe canım yanıyor

• Üzücü
Reactions: Gerekli24
Tutmuyor beni. Bir keresinde hastanede serum borusundan kan geri geliyordu bayılmıştım ancak kan tuttuğunu sanmıyorum. Hastalık bayıldığımı düşünüyorum.

Benim damarlar ince zor bulunuyor nadirdir bir seferde bulunduğu
------

Benim serumda damar yolum tıkanmıştı öyle acı verici ki damarın nasıl patlamış
Sana da geçmiş olsun damarlar ince olunca zor bulunuyor ve bazen alırken patlayabiliyor sorun damarın patlaması değil beni ebe tedirgin etti madem kendine güvenmiyorsun neden kan alıyorsun☺
------

Benim serumda damar yolum tıkanmıştı öyle acı verici ki damarın nasıl patlamış
Sana da geçmiş olsun damarlar ince olunca zor bulunuyor ve bazen alırken patlayabiliyor sorun damarın patlaması değil beni ebe tedirgin etti madem kendine güvenmiyorsun neden kan alıyorsun☺