Kandan korkuyor musunuz ? Sizi kan tutuyor mu?

Sizi de kan tutuyor mu?

• Tutuyor

Oy: 1 8.3%
  • Tutmuyor

Oy: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12

EmreCan

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,235
Puanı
710
Böyle bir sorunum yok hatta değişik hesaplardan kötü sayılabilecek görüntü ve videolara bile bakıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Ya benim de içim gidiyor ama kan tutuyor diyemem gecen ebenin beni tedirgin etmesi yüzünden tansiyonum düştü ama şimdi bu olayın etkisiyle bir daha kan verirken neler yaşarım bilemiyorum:)

• Beğendim
Ya benim de içim gidiyor ama kan tutuyor diyemem gecen ebenin beni tedirgin etmesi yüzünden tansiyonum düştü ama şimdi bu olayın etkisiyle bir daha kan verirken neler yaşarım bilemiyorum:)
Aslında kan verirken tansiyon düşmesi normal sen streste yapınca daha da kötü olmuşsundur kolay aslında ama bakınca zor baygınlık geçiririm herhalde :A
------

Kana bakmadıktan sonra sorun yok. :A
Bakınca çok kötü oluyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Aslında kan verirken tansiyon düşmesi normal sen streste yapınca daha da kötü olmuşsundur kolay aslında ama bakınca zor baygınlık geçiririm herhalde :A
İşte ebe sağolsun stres etti beni damarların cok ince diye diye kendi tedirgin oldu başkasına verdi o da damarımı patlatınca ben orada kopmuşum işte yoksa kan verme korkum falan da yoktu geçtiğimzi senelerde de korkuyord gibisin deyip durmuştu korkmuyorum dediğim halde üsteliyor bu kadın benden ne istiyorsa:)

• Üzücü
------

Bakınca çok kötü oluyorum :A
Bakma işte. :A

Ama "bakma" deyince bakanlar oluyor ve bu hiç şaşmaz. Sonra da bayılanlar oluyor tabii. :A

İşte ebe sağolsun stres etti beni damarların cok ince diye diye kendi tedirgin oldu başkasına verdi o da damarımı patlatınca ben orada kopmuşum işte yoksa kan verme korkum falan da yoktu geçtiğimzi senelerde de korkuyord gibisin deyip durmuştu korkmuyorum dediğim halde üsteliyor bu kadın benden ne istiyorsa:)
Benim serumda damar yolum tıkanmıştı öyle acı verici ki damarın nasıl patlamış acaba hayali bile kötü :(
------

Bakma işte. :A

Ama "bakma" deyince bakanlar oluyor ve bu hiç şaşmaz. Sonra da bayılanlar oluyor tabii. :A
Baygınlık geçirtiyor ya :A
------

Hayır. Başımı bile çevirmeden bakıyorum iğneyi batırıp kanı aldıklarında :A :A
İyi valla helal olsun :A
------

Beni kan değil de iğne tutuyor :F
İğne nasıl tutuyo la 😱 :A

Benim serumda damar yolum tıkanmıştı öyle acı verici ki damarın nasıl patlamış acaba hayali bile kötü :(
------

Baygınlık geçirtiyor ya :A
------

İyi valla helal olsun :A
------

İğne nasıl tutuyo la 😱 :A
Valla hayatım boyunca iğne yiyince değil kan almak kendisinden acayip korkuyorum

Valla hayatım boyunca iğne yiyince değil kan almak kendisinden acayip korkuyorum
Korkma korkulcak bişi yok acıtmıyor da
------

Yok ben vücudumda yara varsa bile sürekli oynar kanatırım :A
Vücudda olan sivilce felan onları ellediğim zaman kan etkilemiyo :A
Ablamın
kolu kesilmişti kan böyle fışkırıyodu resmen bende görünce baygınlık geçirdim
:D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx