Önceden de O ses vardiSalı'yı tebrik ederim. Pazartesi en boş gün olarak duruyor ama Survivor doldurdu artık günü. Pazar boş gündü değil mi? @xemrexxx.
fark-ı recep ivedikShow salı günü Star`ı geçmiş 😱 nasıl oluyor çok merak ettim
o ses 12 mi alıyordu totaldeÖnceden de O ses vardiGene boş diyordunuz
küçük osman farkıSalı açık ara ençok tv izlenen gün.(sosyologların buna bi açıklaması olmalı)
Sonuçta malzeme aynı. Acun.survivor doldurdu pazarı
Ben Pazartesi'ye boş demiyorum ki değil bence yoksa Kanal D niye tutturamasın bir türlü?Önceden de O ses vardiGene boş diyordunuz
şmidi bir ebru-hülya ile serenay ve o zenci manken bir değilSonuçta malzeme aynı. Acun.
Eskiden de salı günleri çok tv izleniyordu(Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi kastedmiyorum orda da Küçük Osman var) Binbir Gece mesela.fark-ı recep ivedik
o ses 12 mi alıyordu totalde
küçük osman farkı
Sonuçta Pazar artık hiçbir yapım tutmaz. Senin tezi çökertti Survivor hatunları.şmidi bir ebru-hülya ile serenay ve o zenci manken bir değilzaten kimse macunun hatırna izlemez
Almiyörmüydü??? Bugun yarın 2 reyting düşünce pazartesi boşaldı denileceko ses 12 mi alıyordu totalde
her gün çok tv izlenebilirEskiden de salı günleri çok tv izleniyordu(Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi kastedmiyorum orda da Küçük Osman var) Binbir Gece mesela.
valla zirvedeki yapımla dol gün-boş gün yapanlaracevap geldi reytinglerleAlmiyörmüydü??? Bugun yarın 2 reyting düşünce pazartesi boşaldı denilecek
ne alakası varSonuçta Pazar artık hiçbir yapım tutmaz. Senin tezi çökertti Survivor hatunları.
Pazartesi sendromunu unutmamak lazım 15 sene okul okudum.pazartesileri okula gidesim gelmezdi.her gün çok tv izlenebilirzerda-kv-bir ist.masalı üçü de +12 alırdı bir zamanlar
fgsn-vadi 15-16 alırdı özetleri 7-8
pazartesileri acun-ezel-türk malı topluca 10+aldıkları oldu as da vardı üstüne özetleri
valla zirvedeki yapımla dol gün-boş gün yapanlaracevap geldi reytinglerleneyse bu hafta konuyu 20:00-01:00 olarak genişeleticem fox a çok haksızlık oluyor@xBUGRAx
ne alakası varher gün yapım tutabbilir
Zor bu saatten sonra kpa ve kss'yi saymazsak. Bakalım Bükük Boyunlar ne yapacak?her gün çok tv izlenebilirzerda-kv-bir ist.masalı üçü de +12 alırdı bir zamanlar
fgsn-vadi 15-16 alırdı özetleri 7-8
pazartesileri acun-ezel-türk malı topluca 10+aldıkları oldu as da vardı üstüne özetleri
valla zirvedeki yapımla dol gün-boş gün yapanlaracevap geldi reytinglerleneyse bu hafta konuyu 20:00-01:00 olarak genişeleticem fox a çok haksızlık oluyor@xBUGRAx
ne alakası varher gün yapım tutabbilir
belli olma zkimderdi Küçük Ağa ile tıfıl gelin ekranın kralı olacakZor bu saatten sonra kpa ve kss'yi saymazsak. Bakalım Bükük Boyunlar ne yapacak?
belli olma (zkimderdi) Küçük Ağa ile tıfıl gelin ekranın kralı olacak
bence mantıklı 15 yaş altı tv ye yükleniyor cuma-cumartesi-pazarsenin hesapla cumartesi pazar hafta içini geçmiş) külliyen yalan
))))))
bence mantıklı 15 yaş altı tv ye yükleniyor cuma-cumartesi-pazar
derviş ifikri neyse zikri de odursenin deyiminle söyleyeyim)) çok da zkimderdi))
derviş ifikri neyse zikri de oduruydu sanırsam
senin zikirle ne işin olursen yazdığın cümlenin içine et sonra tüm kabahati dervişe postalavarmı öyle aradan sıyrılmak senin sözleri tekrarladım sadece)
senin zikirle ne işin olur
ona ne şüphe 24 saatin 6 saati onunla geçiyordur seninniyeki ? Küçük Ağa gibi sıkılınca oynıuyorum bazen))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?