Kanallara ve Günlere Göre Reyting Durumu

Show baya kötü gitmiş. Kanal D ve Star çok iyi gitmişler. Vadi'nin yokluğuna rağmen 63 reyting toplanmış. Perşembe ölü haliyle biri Pazartesi ve Çarşamba'dan daha dolu.
gülüm benim çarşamba geçen hafta 69 küsürdü düz 70 de :) bu hafta gs maçı nedeniyle düştü yerine gelir haftaya :A

Maç her hafta olmuyor panpa. Ve my'nin 8 aldığı zamanları da unutma. :A Kpa doldurur günü inşallah. :A
kpa dan pek ümit yok şu anlık ancak ilk bölümler meraktan iyi gidecektir :A ayrıca 69küsürken my 11.54 (b) almıştı bu hafta o orandan daha yüksek ancak gün düşmüş gs maçı nedeniyle :) gs maçları yayınlandı mı 18-20 reyting alıyor elbet büyük etkisi vardır :A bende de d smart olsa maçı canlı izlerdim

kpa dan pek ümit yok şu anlık ancak ilk bölümler meraktan iyi gidecektir :A ayrıca 69küsürken my 11.54 (b) almıştı bu hafta o orandan daha yüksek ancak gün düşmüş gs maçı nedeniyle :) gs maçları yayınlandı mı 18-20 reyting alıyor elbet büyük etkisi vardır :A bende de d smart olsa maçı canlı izlerdim
Neyse panpa haftaya Çarşamba ne olacak görecez dananın kuyruğunun kopacağı gün. :A

Güzel olmuş beğendim ama tüm gün mü prime time mı ? :F

Salı'yı tebrik ederim. Pazartesi en boş gün olarak duruyor ama Survivor doldurdu artık günü. Pazar boş gündü değil mi? @xemrexxx. :A