Facebook'ta hepsini beğendim.
FOX, 31 Mayıs'tan beri Twitter'da paylaşım yapmıyor..
Yaptığı her paylaşımın altına eylemcilerden küfür dolu mesajlar alacağını biliyor.
Facebook'ta hepsini beğendim.
FOX, 31 Mayıs'tan beri Twitter'da paylaşım yapmıyor..
arkadaşlar bu rakamlar tamamen kanalların popülerliğini yansıtmıyor, hiç facebookta sayfa açtınız mı bilmiyorum ama isterseniz ücretini ödediğiniz takdirde size ücret karşılığında facebook takipçi buluyor, bence kim çok para yatırdıysa bu işe o önde, twitter gerçektir çünkü twiter da bunu yapamıyorsun
arkadaşlar bu rakamlar tamamen kanalların popülerliğini yansıtmıyor, hiç facebookta sayfa açtınız mı bilmiyorum ama isterseniz ücretini ödediğiniz takdirde size ücret karşılığında facebook takipçi buluyor, bence kim çok para yatırdıysa bu işe o önde, twitter gerçektir çünkü twiter da bunu yapamıyorsun
Yarın güncelleyeyim bari....
Her ay demişin napıyım Eylül'e artık benim anlamadığım çoğu dizisi TT oluyor nasıl STV'nin gerisinde ilginç.
Biraz bekle FOX'un az kaldı Twitter'da 90.000 takipçisi olmasına.
Her ay demişin napıyım Eylül'e artık benim anlamadığım çoğu dizisi TT oluyor nasıl STV'nin gerisinde ilginç.
Baktım da daha 1 ay olmamış.Kubi-Lay post: 1418845' Alıntı:Bi zahmet
mrt-06 post: 1418853' Alıntı:Baktım da daha 1 ay olmamış.
Nasıl zor iş biliyor musun panpa?Kubi-Lay post: 1418854' Alıntı:Çok gıcıksın ha
Tamam bekliycem daha 1 ay olmamış zaten.xBUGRAx post: 1418850' Alıntı:STV hesabı onaylanmış bir de..
mrt-06 post: 1418856' Alıntı:Nasıl zor iş biliyor musun panpa?
Hepsinin hesabına gir sayıları yaz ohoooo.