Kanalların Sosyal Medya Karnesi | Güncel

arkadaşlar bu rakamlar tamamen kanalların popülerliğini yansıtmıyor, hiç facebookta sayfa açtınız mı bilmiyorum ama isterseniz ücretini ödediğiniz takdirde size ücret karşılığında facebook takipçi buluyor, bence kim çok para yatırdıysa bu işe o önde, twitter gerçektir çünkü twiter da bunu yapamıyorsun

Twitter'da da var, 1000 takipçi 10 lira'ydı en son. :):) Fakat sonradan takibi bırakabiliyorlar. :)

Sosyal medya'nın en güçlü 2 dizisi Fox'taykan bu kadar düşük gitmesine bir mana veremedim...Sosyal medyada Bir Atv olmalıydı bence Fox...

Kanal D'de çok düşük gidiyor...

Açıkcası Star'ın bir numaralar yaptığını düşünmeye başladım. El değiştirmeden önce 60.000 facebook takipçisi bir gün içinde 100.000`e daha sonra ise günde 50.000 falan oranında arttı. Yani dikkat ediyordum Star sayfasında sayfayı yenileyince 1 beğeni artıyordu. Bu kadar hızla artması bana pek mantıklı gelmiyordu...

arkadaşlar bu rakamlar tamamen kanalların popülerliğini yansıtmıyor, hiç facebookta sayfa açtınız mı bilmiyorum ama isterseniz ücretini ödediğiniz takdirde size ücret karşılığında facebook takipçi buluyor, bence kim çok para yatırdıysa bu işe o önde, twitter gerçektir çünkü twiter da bunu yapamıyorsun

Hiç twitter kullanmadın galiba. :))))

Twitter'da bedavaya bile takipçi kazanabiliyorsun, bir ton takipçi kazanma sitesi var. :))

Twitter'da takipçi sayısını arttırmak çok çok kolay. :)

atv ve star facebookta iyi show ve kanal d ise twitterda iyi