Daha iyisini yapabilirsen aç.Takas oldukça objektif ama sen baya bir subjektifsinSubjektif Yorumların İçin Teşekkürler Takas Objektif Olabilen Biri Konu Açsın
Daha iyisini yapabilirsen aç.Takas oldukça objektif ama sen baya bir subjektifsin
Sizle de Vadi konuları gelince objektiflik sıfır oluyor.takas ve vadi konuları yan yana gelince pek objektiflik kalmıyor
Sizle de Vadi konuları gelince objektiflik sıfır oluyor.
Ha Vadi ha Kurtlar Vadisi Pusu ne farkedervadi de değil pusu konusnda size öle geliyor
Ha Vadi ha Kurtlar Vadisi Pusu ne farkeder
Sana göre isim farkeder.Ama tüm Türkiyeye göre aynı dizi.Aynı oyuncular,aynı kişiler,aynı yapım...isim farkeder
Sana göre isim farkeder.Ama tüm Türkiyeye göre aynı dizi.Aynı oyuncular,aynı kişiler,aynı yapım...
İşine geldiği zaman Kurtlar Vadisi ile Kurtlar Vadisi Pusuyu aynı kefeye koyarsın işine geldi mi ikisi de farklı dersin.tüm türkiye deme istersen kanıtsz şekilde.
İşine geldiği zaman Kurtlar Vadisi ile Kurtlar Vadisi Pusuyu aynı kefeye koyarsın işine geldi mi ikisi de farklı dersin.
Nasıl kalitesi farklı.Yine eski kalitesinde.Ama aksiyon azaldı.Bu sene eski yıllara geri döndükismi-kalitesi farklı senaryo oyuncular aynı
ben bilerek açtım bu konuyu bazı yerleri taraflı revan a inat açılmış bi konu o nasıl övüyosa bende överim
ben bilerek açtım bu konuyu bazı yerleri taraflı revan a inat açılmış bi konu o nasıl övüyosa bende överim