Kanalların Gün Gün Değerlendirilmesi-Takas Özel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,224
Puanı
1,059
Bu sezon zirve yarışı iyice kızıştı özellikle 3 kanal ön plana çıkıyor atv,star ve kanal d.Diğer büyük show bu yıl ciddi ekonomik sorunlar yaşıyor bu durumdan ötürü onu değerlendirmeyeceğim.

STAR TV
9k=

PAZARTESİ:Bu sezon acun u transfer eden kanal 3 gününü emin ellere teslim etti.geçen yıl başlayan o ses türkiye starın pazartesi yapımı totalde ortalama 7-8 reytingle kılpayı zirveyi alıyor ab de ise daha rahat konumda ortalama 11-12 reytingle kanalına güzel bir gün yaşatıyor.
SALI:salı günü birçok dizi denemesine rağmen herhangi şekilde tutunamadı bu güne filmler ve maçlarla idare ediyor.
ÇARŞAMBA:kanal geçen yıl show dan aldığı muhteşem yüzyılla bu günü 1.tamamlıyor totalde ortalama 10-11 reyting alan dizi ab de ortalama 13-14 reytingle kanalını farkla 1.yapıyor
PERŞEMBE:yine salı günü olduğu gibi dizilerle tutunamayan kanal film ve maçlarla idare ediyor bugünü
CUMA:ekrana büyük umutlarla koyduğu dila hamından bekleneni alamasa da ortalama 4 reytingle idare ediyor kanalını
CUMARTESİ:acun haftasonuna yıllardır olduğu gibi ambargo koyuyor yine yst geçen yıllara nazaran düşse de yine de zirveyi alıyor
PAZAR:yine acun un yst si ile günü 1.yapatıyor kanal

ATV

2Q==

PAZARTESİ:ekranların fenomen ismi kenan imirzalıoğlunun günü olarak bilinen bir gün pazartesi ve yeni dizisi karadayıyla kendi günüde zirveye doğru yürüyor atv.karadayı başlamadan önce varlık gösteremeyen kanal karadayının başlamasıyla zirveye oynuyor karadayı totalde iyice yükseldi ve zirveyi alması an meselesi 8 reytingle o sesin ensesinde ab de de 8 reytingle kanalına güzel bir gün yaşatıyor
SALI:son yazla hüsrana uğrayan kanal biü üzülme dizisiyle şaha kalktı ve öbgzk nin ensesine yapıştı aradaki fark 1 reyting bile değil geçmesi an meselesi henüz 2.bölüm olmasına rağmen gayet iyi reytingler alıyor ve kanalına güzel bir gün yaşatıyor
ÇARŞAMBA:kanalın henüz birşey koymadığı bir gün adeta pas geçiyor bu günü gelecek haftadan itibaren alemin kralıyla tutunmaya çalışacak
PERŞEMBE: işte kanalın coştukça coştuğu rakiplerini adeta ezip geçtiği bir gün yılların eskitemediği yıllanmış şarap gibi bir dizi kurtlar vadisi pusu bir diğer adıyla rekorlar vadisi.ekranların en uzun soluklu işlerinden biri atv nin bu yıl transfer ettiği dizi kanalına inanılmaz fayda sağlıyor 10 yıldır zirvede olan dizi totalde aldığı 13-14 reytingle müthiş bi grafik sergiliyor.rakip kanalların tüm dizilerini yerleyeksan ederek baya üzüyor rakiplerini ama bir o kadar da kanalını sevindiriyor atv yi farkla zirveye taşıyan dizi bakalım ilerleyen haftalarda farkı kaç kat arttıracak
CUMA: huzur sokağıyla çok iyi bir gün geçiriyor kanal sezon başından beri zirveyi bırakmayan dizisiyle bu günü kurtarmış durumda
CUMARTESİ:alev alev dizisiyle ortalama reytingler alıyor ve kanalını idare ediyor
PAZAR: hayat devam ediyorla bu günde pek varlık gösteremiyor kanal ilerleyen dönemlerde bir çözüm üreteceklerdir

KANAL D
2Q==

PAZARTESİ: arka sokaklarla zirve mücadelesi veriyor genelde 3.olan dizi kanalını memnun ediyor
SALI: öbgzk dizi iyice düştü kanalın zirveyi garanti olarak gördüğü bir gündü ama dizisi 7 reytinge kadar düştü ve geçilmesi an meselesi işleri çok zor
ÇARŞAMBA: kuzey güney ortalama reytingler alarak kanalını memnun ediyor
PERŞEMBE: kanal ne yaptı ne etti ama tutturamadı adeta hüsran yaşadığı ve en zayıf olduğu gün en başta kötü yolu koydu ama reyting rekortmeni dizi kurtlar vadisine adeta ezildi daha sonra rekorlar vadisini geçeceği söylenen dizisi veda getirildi ama o da fırtınaya tutuldu ve p2 ye atıldı daha sonra umutsuz ev kadınları geldi ama onun da kaderi aynı oldu kurtlar vadisiyle mücadele edemedi büyük fark yiyor dizi ve sonu yakın
CUMA: yalan dünya totalde ortalama reytinglerle kanalı idare ediyor ab de ise totale nazaran daha iyi kayıp şehir ise p2 de ekrana geliyor ve kanalını memnun edecek reytingleri alıyor
CUMARTESİ: bbeb yarışması ile zirve mücadelesi veriyor yarışma gayet iyi oranlar alarak kanalına rahat bir gün geçiriyor
PAZAR: bbeb le zirve mücadelesi verdiği bir başka gün bu günde gayet iyi oranlar alan yarışma kanalını sevindiriyor.

Katılmadığım noktalar olsa da iyi değerlendirme olmuş. Emeklerine sağlık.

Yalan Dünya ab de ise totale nazaran daha iyi - Bu yorum hiç olmamış. Totale nazaran iyi dedikde insanın aklında 6 reyting falan geliyor. Yalan Dünya 8-9 reyting alıyor. Hatta 2 hafta önce 10a dayandı

taraflı yorumlarım var açık ve net söylüyorum :D

- - - Ekleme - - -

bu konuyla alakalı

RevaN'da buna benzer bir konu açmıştı , ama yine de ellerine sağlık.
Özenti Gençlik :concern:

- - - Ekleme - - -

Diğer büyük show bu yıl ciddi ekonomik sorunlar yaşıyor bu durumdan ötürü onu değerlendirmeyeceğim.

Bu lafa gülmekten öldüm. Ekonomik Kriz yaşıyor, maaşımı alamıyorum, o yüzden onu değerlendirmeyeceğim gibi bi şey çıktı :D

kanal d baştan sona taraflı olmuş vadiyi ezen kanalı karalamak için açılmş konu :D neyse birazdan konumla dönücem ben de merak etmeyin kanal değierlendirmicem revan ile takasın yorumlarına bakan gerçek sonucu çıkararı zaten

benim ki ondan daha objektif o kesin

İyi yazmışsın, ben senden daha taraflı olmanı bekliyordum :D Ama Atv Perşembe gününü çok fazla övmüşsün.

ben bilerek açtım bu konuyu bazı yerleri taraflı revan a inat açılmış bi konu o nasıl övüyosa bende överim

takas haci starı biraz fazla öv :D yst ikinci turda ucacak füze gibi :d o ses türkiye canlı yayınları bu sezon star farkı murat boz dümenleri artıracaktir acun degisik strateji deneyecektir survivor mütis gidecektir kanald hakkındaki yorumlarına katiliom 20 dakika saliya gelirse zirveyi alir cumada ayni sekilde farover tuba

takas haci starı biraz fazla öv :D yst ikinci turda ucacak füze gibi :d o ses türkiye canlı yayınları bu sezon star farkı murat boz dümenleri artıracaktir acun degisik strateji deneyecektir survivor mütis gidecektir kanald hakkındaki yorumlarına katiliom 20 dakika saliya gelirse zirveyi alir cumada ayni sekilde farover tuba
forever olmasın o? :d

Mahsum
`un dizisi Babalar ve Evlatları da zirveyi alacaktı, Dila da alacaktı, Evlerden Biri de alacaktı. Daha başka diziler alacaktı da alacaktı

forever olmasın o? :d

Mahsum
`un dizisi Babalar ve Evlatları da zirveyi alacaktı, Dila da alacaktı, Evlerden Biri de alacaktı. Daha başka diziler alacaktı da alacaktı

görürsün star ay yapım la patlatıcak bombayi ay yapıma güveniyoruz farover ay yapim

dila aldi rahat ols sen

ay yapim fena ezecek karadayıdan daha iyi bu dizi açık ara :d

Zahmet edip yazmişsin eline sağlık :X Hergüne en fazla 1-2 satir.Perşembe'ye dur bakim.........

bakiyorum.....bakılmaya devam ediliyor.....bakılıyor......

Sonuç 5 satır bulundu :X

kuzey güneyin bu durumu kanalı pek sevindirdiği söylenemez aslında idare ediyordur çünkü çok masraflı bir dizi kanal d için.. atv beklemedik bi şekilde iyi ama çarşambaya ve pazara bir çözüm bulmalı

- - - Ekleme - - -

mahoni bozuk saat misali bu kez dogru diyor 20 dakik kesin cumanın yeni sahibi olur gibi duruyor hs de her hafta düşüş sürüyor senaryo pek parlak gözükmüyor ama rakipleride pek parlak değil 20 dakika kök söktürür cumaya

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan