Kanalların Aralık Ayı Performansı | FavoriForumum Özel İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama işte ben olsam kanal D nin yöneticisi, şrek gibi bir çocuk filmine geçilen güya ciddi polisiye havasındaki arka sokakları direk kaldırırdım yayından
)

Kanal D yöneticisi sen olmadığın için Arka Sokaklar 7 yıldır zirvede.

Senin de şanssızlığın oluyor sanırım.

tabiki karşılıkbu bu işler ama deselerdi yönetici yapalım kanal D de arka sokakları kaldırmaman lazım deseler kabul ederdim yani
) tahammülde gösterebilirim

İşte sizin muhabbetinize, bütün Türkiye kilitlenir...

destere yıllardır adını sayıkladığı Beren'in karşısında, kolay mı.

ve sohbet şu şekil başlar berencim şu anda 70 milyon bizi izliyor biz bunları eğlendirmek için ne yapalım
)

a: söyleşi
b: eyleşi
c:+16
d:hiçbiri

şıklardan söyleşi olursa 70 milyon 40 milyona düşer
+16 da ab grubu yükselir reklam geliri artar
eyleşide total yükselir kalite düşer

bunlardan sanırım en sağlıklısı söyleşi yine
) totalle ab eşit çıkar

Star açık ara ile zirvede ama bu ocak ayında bu tablo 3 parçaya bölünecek kanald atv star tv 3 de birbirine yakın olur kim zriveye geçer bilinmez

Olabilir, Arka Sokaklar da peşindedir.

2 ARKA SOKAKLAR KANAL D 04.01.2013 20:21:41 23:07:11 5,8 15,93
3 SHREK: SONSUZA DEK MUTLU (Y.S) STAR TV 04.01.2013 19:59:32 21:34:49 5,39 15,55

arka sokaklar şreki 0.4 lük oranla geçmiş

- - - Ekleme - - -

Star açık ara ile zirvede ama bu ocak ayında bu tablo 3 parçaya bölünecek kanald atv star tv 3 de birbirine yakın olur kim zriveye geçer bilinmez

ab grubunda star birinciliği uzun bir süre bırakmaz..

Dila hiç 1.olamamiş mı? 😕 Ben bi kere oldu sanıyordum 😕

Dila hiç 1.olamamiş mı? 😕 Ben bi kere oldu sanıyordum 😕

totalde değilde ab grubunda birinci olmuştu sanırım

ama yorum yaparken şöyle dediğimi hatırlıyorum dizilerde ab yi diloş kapmış demiştim demekki o gün dizi değilde başka bişey ab de diloşu geçmiş hatırlamıyorum neydi bu

kmoi olabilir
)))

Bilmiyorumda senin Dila 1. oldu olacak derken acayip etkisinde kalmişim ki bende öyle Dila bi hafta 1.oldu gibi hatırlatan etki var

Bilmiyorumda senin Dila 1. oldu olacak derken acayip etkisinde kalmişim ki bende öyle Dila bi hafta 1.oldu gibi hatırlatan etki var

olmuştu olmuştuda dizilerde birinci olmuştu diye hatırlıyorum
)))

kmoi hiçbir zaman birinci olacağı tutmaz o gün diloşa engel olmak için birinci olacağı tutmuş
)

olmuştu olmuştuda dizilerde birinci olmuştu diye hatırlıyorum
)))

kmoi hiçbir zaman birinci olacağı tutmaz o gün diloşa engel olmak için birinci olacağı tutmuş
)
KMOİ dun akşamda 1.olmuş A.S'nin önune taş olmuş
Ah KMOİ ah