Olabilir, Arka Sokaklar da peşindedir.
ama işte ben olsam kanal D nin yöneticisi, şrek gibi bir çocuk filmine geçilen güya ciddi polisiye havasındaki arka sokakları direk kaldırırdım yayından
ama işte ben olsam kanal D nin yöneticisi, şrek gibi bir çocuk filmine geçilen güya ciddi polisiye havasındaki arka sokakları direk kaldırırdım yayından)
Kanal D yöneticisi sen olmadığın için Arka Sokaklar 7 yıldır zirvede.
arka sokakların şansı diyelim buna)
Senin de şanssızlığın oluyor sanırım.
tabiki karşılıkbu bu işler ama deselerdi yönetici yapalım kanal D de arka sokakları kaldırmaman lazım deseler kabul ederdim yani) tahammülde gösterebilirim
Senin amaç Beren'i yönetmek sanırım.
Canlı yayınlarsan reyting rekoru kırar.güzel olurdu ama her perşembe intikamdan sonra yarım sat onur konuğu olarak kanalda ağırlardım)
başbaşa söyleşi yapardık)
Canlı yayınlarsan reyting rekoru kırar.
niyeki ?
sadece söyleşeceğiz berenle)
İşte sizin muhabbetinize, bütün Türkiye kilitlenir...
destere yıllardır adını sayıkladığı Beren'in karşısında, kolay mı.
Star açık ara ile zirvede ama bu ocak ayında bu tablo 3 parçaya bölünecek kanald atv star tv 3 de birbirine yakın olur kim zriveye geçer bilinmez
Dila hiç 1.olamamiş mı? 😕 Ben bi kere oldu sanıyordum 😕
Bilmiyorumda senin Dila 1. oldu olacak derken acayip etkisinde kalmişim ki bende öyle Dila bi hafta 1.oldu gibi hatırlatan etki vartotalde değilde ab grubunda birinci olmuştu sanırım
ama yorum yaparken şöyle dediğimi hatırlıyorum dizilerde ab yi diloş kapmış demiştim demekki o gün dizi değilde başka bişey ab de diloşu geçmiş hatırlamıyorum neydi bu
kmoi olabilir)))
Bilmiyorumda senin Dila 1. oldu olacak derken acayip etkisinde kalmişim ki bende öyle Dila bi hafta 1.oldu gibi hatırlatan etki var
KMOİ dun akşamda 1.olmuş A.S'nin önune taş olmuşolmuştu olmuştuda dizilerde birinci olmuştu diye hatırlıyorum)))
kmoi hiçbir zaman birinci olacağı tutmaz o gün diloşa engel olmak için birinci olacağı tutmuş)
KMOİ dun akşamda 1.olmuş A.S'nin önune taş olmuşAh KMOİ ah
Dila hiç 1.olamamiş mı? 😕 Ben bi kere oldu sanıyordum 😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?