Kanalların Aralık Ayı Performansı | FavoriForumum Özel İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olabilir, Arka Sokaklar da peşindedir. :)

ama işte ben olsam kanal D nin yöneticisi, şrek gibi bir çocuk filmine geçilen güya ciddi polisiye havasındaki arka sokakları direk kaldırırdım yayından :))

İşte sizin muhabbetinize, bütün Türkiye kilitlenir...

destere yıllardır adını sayıkladığı Beren'in karşısında, kolay mı. :):)

ve sohbet şu şekil başlar berencim şu anda 70 milyon bizi izliyor biz bunları eğlendirmek için ne yapalım :))

a: söyleşi
b: eyleşi
c:+16
d:hiçbiri

şıklardan söyleşi olursa 70 milyon 40 milyona düşer
+16 da ab grubu yükselir reklam geliri artar
eyleşide total yükselir kalite düşer

bunlardan sanırım en sağlıklısı söyleşi yine :)) totalle ab eşit çıkar:)

Star açık ara ile zirvede ama bu ocak ayında bu tablo 3 parçaya bölünecek kanald atv star tv 3 de birbirine yakın olur kim zriveye geçer bilinmez :)

Olabilir, Arka Sokaklar da peşindedir. :)

2 ARKA SOKAKLAR KANAL D 04.01.2013 20:21:41 23:07:11 5,8 15,93
3 SHREK: SONSUZA DEK MUTLU (Y.S) STAR TV 04.01.2013 19:59:32 21:34:49 5,39 15,55

arka sokaklar şreki 0.4 lük oranla geçmiş :)

- - - Ekleme - - -

Star açık ara ile zirvede ama bu ocak ayında bu tablo 3 parçaya bölünecek kanald atv star tv 3 de birbirine yakın olur kim zriveye geçer bilinmez :)

ab grubunda star birinciliği uzun bir süre bırakmaz..

Dila hiç 1.olamamiş mı? 😕 Ben bi kere oldu sanıyordum 😕

Dila hiç 1.olamamiş mı? 😕 Ben bi kere oldu sanıyordum 😕

totalde değilde ab grubunda birinci olmuştu sanırım

ama yorum yaparken şöyle dediğimi hatırlıyorum dizilerde ab yi diloş kapmış demiştim demekki o gün dizi değilde başka bişey ab de diloşu geçmiş hatırlamıyorum neydi bu

kmoi olabilir :))))

totalde değilde ab grubunda birinci olmuştu sanırım

ama yorum yaparken şöyle dediğimi hatırlıyorum dizilerde ab yi diloş kapmış demiştim demekki o gün dizi değilde başka bişey ab de diloşu geçmiş hatırlamıyorum neydi bu

kmoi olabilir :))))
Bilmiyorumda senin Dila 1. oldu olacak derken acayip etkisinde kalmişim ki bende öyle Dila bi hafta 1.oldu gibi hatırlatan etki var :F:F

Bilmiyorumda senin Dila 1. oldu olacak derken acayip etkisinde kalmişim ki bende öyle Dila bi hafta 1.oldu gibi hatırlatan etki var :F:F

olmuştu olmuştuda dizilerde birinci olmuştu diye hatırlıyorum :))))

kmoi hiçbir zaman birinci olacağı tutmaz o gün diloşa engel olmak için birinci olacağı tutmuş :))