Doğru söze ne denir? Forumumuz ikiye ayrılıyor panpa. Kanal D ve diğerleri.yanlız şu konudan da belli oldu ki forumda en çok fanı ve antisi olan kanal kanal d![]()
kanal d 1.olsa 3.olsa da forumda konuşulmada hep 1.Doğru söze ne denir? Forumumuz ikiye ayrılıyor panpa. Kanal D ve diğerleri.😎
![]()
Geçen hafta Vadi çok takıldı ama ondan önce sorun yoktu. 😕İnternet ortamına önde oldu, reytingde düştüDemek ki insanlar TV'den izlemek yerine "sonra internetten izlerim" diyor
TNS sorun filan yokmuş
Bu haberle çürütülmüş oldu
BU arada atv o player sistemiyle iyi 1.2 milyon ziyaretçi çekebilmiş😕 En iğrenç player sistemi atv'de![]()
Fark-ı KANAL D. 😎kanal d 1.olsa 3.olsa da forumda konuşulmada hep 1.![]()
canlı yayını demiyorumGeçen hafta Vadi çok takıldı ama ondan önce sorun yoktu. 😕
show listede yok semre ile sen niye çalışmıyonuzFark-ı KANAL D. 😎
Sitesine kaç aydır bakımdaydı ayrıca ben objektif tablolardan inceliyorum tıklanmaları.show listede yok semre ile sen niye çalışmıyonuz![]()
sen kanal d deki düşüşü açtın ama dediğim kanalı açmadın where is objectivity?Sitesine kaç aydır bakımdaydı ayrıca ben objektif tablolardan inceliyorum tıklanmaları,
Sezonu açsın 1 ay geçsin öyle tıpkı Kanal D'de ki gibi. 🙂 Ya da diğer dediğinse onu açmam.sen kanal d deki düşüşü açtın ama dediğim kanalı açmadın where is objectivity?![]()
sezonu açtı 1 ay da geçtiSezonu açsın 1 ay geçsin öyle tıpkı Kanal D'de ki gibi. 🙂 Ya da diğer dediğinse onu açmam.![]()
Youtube varken niye Atv'nin sitesine gireyim bilmem o sorunu bilmiyordum zaar takılıyor donuyor filan? 😕canlı yayını demiyorumBi fragman filan izlesen hep sorun😕
Hmm tamam işte çift mesaj yazdım ya da diğeri dedim bakalım sen yap nasıl olsa benimkiler objektif olmuyor.sezonu açtı 1 ay da geçtiben show tv yi kastetmedim konusunu aç derken
![]()
ben açarsam konu kapanır agalık sistemi izin vermezHmm tamam işte çift mesaj yazdım ya da diğeri dedin bakalım sen yap nasıl olsa benimkiler objektif olmuyor.![]()
Kanal D bu Kanal D. Türkiye'nin kanalı! Herkes onu konuşacak tabii.kanal d 1.olsa 3.olsa da forumda konuşulmada hep 1.![]()
Yahu panpa senin kast ettiğin şey yoksa .....ben açarsam konu kapanır agalık sistemi izin vermez![]()