kanald.com.tr Zirvede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Kanal D,web site tıklanma oranlarıyla eylül ayının açık ara birincisi oldu.kanald.com.tr eylül ayında 4,7 milyon tekil ziyaretçi,%19,8 share ile zirvede yer aldı.Kanal D'yi sırasıyla Star(%10),ATV(%5),Fox(%5) izledi.

kanald_09.jpg

@*Dream* Acun Ilıcalı Kanal D'ye geçmediği sürece öyle olacak gibi,artık birinciyi o belirliyor.

Nereden reklam yapayim diye yapilmis bir afis :D
Site Günesi Beklerken sayesinde ayakta :)

Tebrikler siteden diziler iyi izleniyor gerçekten ama reytinglere yansımıyor bu durum maalesef.

Star'ın o kadar geride kalması ilginç. Ben de Özledim'den sonra Star lehine değişebilir durum.

Kanal D'de Güneşi Beklerken etkisi olabilir. :)

Nasıl güzel hazırlamışlar öyle, Kanal D'yi tebrik ederim :)

Güneşi Beklerken'in çok ciddi bir etkisi olduğu açık.Video izlemelerinde ikinci sıradaki Kayıp'ı 3'e,3. sıradaki Çalıkuşu'nu ise 7'ye katlamış.

Nereden reklam yapayim diye yapilmis bir afis :D
Site Günesi Beklerken sayesinde ayakta :)
artık her şeyin reklamı var panpa :) twitter da 10 bin takipçi artırdıkça teşekkür mesajı yayınlanıyor
star ın sitesi de my ile ayakta kalıyor 1 bölümü 1-1.5 milyon arası kişi izliyor :)

Kanal D beklendiği gibi 1..İnternet sitesi en kullanışlı kanal zaten bende bol bol tıklıyorum.:D

Star Tv Facebook sayfasının verilerini paylaşırken, hatta orda Mahoniyi 1. görürken herkes Helal Star, Star Star Ooooo Star diye mesajlar atıyordu. :F Snra fan diyorlar. Gel de haksızlığı savunma. Kanal D yapınca suç olmuş. :):)