ne la açık söyle bnm kastettiğim kanal atv onun düşüşünü konu yap diyomYahu panpa senin kast ettiğin şey yoksa .....
ne la açık söyle bnm kastettiğim kanal atv onun düşüşünü konu yap diyomYahu panpa senin kast ettiğin şey yoksa .....
Lö ATV düşmedi ki sen nasıl baktın sonuçlara ATV fark atıyor Kanal D'ye.ne la açık söyle bnm kastettiğim kanal atv onun düşüşünü konu yap diyom
biü nün yerine kaçak geldiLö ATV düşmedi ki sen nasıl baktın sonuçlara ATV fark atıyor Kanal D'ye.
Abov ben hiç böyle düşünmemisştim.biü nün yerine kaçak geldivadi geçen sene 13 ile açmıştı bu sene 13 ü göremedi geçen sene cumartesi alev alev vardı bu sene veliaht fark ortada cuma günü zaten göçtü hs+tatar hs nin geçen seneki reytingi etmiyor çarşamba alemin kırlı doksanlardan iyi almış oalbilirbile
sen zaten bir kanal d için olumsuz düşünürsünAbov ben hiç böyle düşünmemisştim.
Star ?sen zaten bir kanal d için olumsuz düşünürsünab düşmanı
star sonunda yüksek reytingli bir iş tutturdu medcezir + my varStar ?Açarız yaa ne olacak.
Yok lö ben Kanal D'ye olumlu yorum yapıyorum çoğu zaman ama Star'a hiç yok.star sonunda yüksek reytingli bir iş tutturdu medcezir + my varzaten 4 gün şaha kalkan acun var adamın özeti bile karadayıyyı geçiyor daha nolsun
my için de mi yokYok lö ben Kanal D'ye olumlu yorum yapıyorum çoğu zaman ama Star'a hiç yok.
Kanal D uzun uğraşlar sonucu hazırlamış listeyi elde hatırı sayılan tek şey bu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?