ne la açık söyle bnm kastettiğim kanal atv onun düşüşünü konu yap diyomYahu panpa senin kast ettiğin şey yoksa .....![]()
ne la açık söyle bnm kastettiğim kanal atv onun düşüşünü konu yap diyomYahu panpa senin kast ettiğin şey yoksa .....![]()
Lö ATV düşmedi ki sen nasıl baktın sonuçlara ATV fark atıyor Kanal D'ye.ne la açık söyle bnm kastettiğim kanal atv onun düşüşünü konu yap diyom![]()
biü nün yerine kaçak geldiLö ATV düşmedi ki sen nasıl baktın sonuçlara ATV fark atıyor Kanal D'ye.![]()
Abov ben hiç böyle düşünmemisştim.biü nün yerine kaçak geldivadi geçen sene 13 ile açmıştı bu sene 13 ü göremedi geçen sene cumartesi alev alev vardı bu sene veliaht fark ortada cuma günü zaten göçtü hs+tatar hs nin geçen seneki reytingi etmiyor çarşamba alemin kırlı doksanlardan iyi almış oalbilir
bile
![]()
sen zaten bir kanal d için olumsuz düşünürsünAbov ben hiç böyle düşünmemisştim.![]()
Star ?sen zaten bir kanal d için olumsuz düşünürsünab düşmanı
![]()
star sonunda yüksek reytingli bir iş tutturdu medcezir + my varStar ?Açarız yaa ne olacak.
![]()
Yok lö ben Kanal D'ye olumlu yorum yapıyorum çoğu zaman ama Star'a hiç yok.star sonunda yüksek reytingli bir iş tutturdu medcezir + my varzaten 4 gün şaha kalkan acun var adamın özeti bile karadayıyyı geçiyor daha nolsun
![]()
my için de mi yokYok lö ben Kanal D'ye olumlu yorum yapıyorum çoğu zaman ama Star'a hiç yok.![]()
Kanal D uzun uğraşlar sonucu hazırlamış listeyi elde hatırı sayılan tek şey bu zaten.![]()