Doğru söze ne denir? Forumumuz ikiye ayrılıyor panpa. Kanal D ve diğerleri.yanlız şu konudan da belli oldu ki forumda en çok fanı ve antisi olan kanal kanal d
kanal d 1.olsa 3.olsa da forumda konuşulmada hep 1.Doğru söze ne denir? Forumumuz ikiye ayrılıyor panpa. Kanal D ve diğerleri.😎
Geçen hafta Vadi çok takıldı ama ondan önce sorun yoktu. 😕İnternet ortamına önde oldu, reytingde düştüDemek ki insanlar TV'den izlemek yerine "sonra internetten izlerim" diyorTNS sorun filan yokmuşBu haberle çürütülmüş oldu
BU arada atv o player sistemiyle iyi 1.2 milyon ziyaretçi çekebilmiş😕 En iğrenç player sistemi atv'de
Fark-ı KANAL D. 😎kanal d 1.olsa 3.olsa da forumda konuşulmada hep 1.
canlı yayını demiyorumGeçen hafta Vadi çok takıldı ama ondan önce sorun yoktu. 😕
show listede yok semre ile sen niye çalışmıyonuzFark-ı KANAL D. 😎
Sitesine kaç aydır bakımdaydı ayrıca ben objektif tablolardan inceliyorum tıklanmaları.show listede yok semre ile sen niye çalışmıyonuz
sen kanal d deki düşüşü açtın ama dediğim kanalı açmadın where is objectivity?Sitesine kaç aydır bakımdaydı ayrıca ben objektif tablolardan inceliyorum tıklanmaları,
Sezonu açsın 1 ay geçsin öyle tıpkı Kanal D'de ki gibi. 🙂 Ya da diğer dediğinse onu açmam.sen kanal d deki düşüşü açtın ama dediğim kanalı açmadın where is objectivity?
sezonu açtı 1 ay da geçtiSezonu açsın 1 ay geçsin öyle tıpkı Kanal D'de ki gibi. 🙂 Ya da diğer dediğinse onu açmam.
Youtube varken niye Atv'nin sitesine gireyim bilmem o sorunu bilmiyordum zaar takılıyor donuyor filan? 😕canlı yayını demiyorumBi fragman filan izlesen hep sorun😕
Hmm tamam işte çift mesaj yazdım ya da diğeri dedim bakalım sen yap nasıl olsa benimkiler objektif olmuyor.sezonu açtı 1 ay da geçtiben show tv yi kastetmedim konusunu aç derken
ben açarsam konu kapanır agalık sistemi izin vermezHmm tamam işte çift mesaj yazdım ya da diğeri dedin bakalım sen yap nasıl olsa benimkiler objektif olmuyor.
Kanal D bu Kanal D. Türkiye'nin kanalı! Herkes onu konuşacak tabii.kanal d 1.olsa 3.olsa da forumda konuşulmada hep 1.
Yahu panpa senin kast ettiğin şey yoksa .....ben açarsam konu kapanır agalık sistemi izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?