S.G.A.T.
Emekli
teşekkürler Fx kanala yardımın için,başarılı olacağına inancım tamTeşekkürler arkadaşlar. Dizilerin karakterlerini bu akşam ilk mesaja editleyeceğim. Yayın tarihleri de yarın belli olacak.
teşekkürler Fx kanala yardımın için,başarılı olacağına inancım tamTeşekkürler arkadaşlar. Dizilerin karakterlerini bu akşam ilk mesaja editleyeceğim. Yayın tarihleri de yarın belli olacak.
Fx-tv bırlik ana haber bultenı ne olacak
işte logomuz. bu arada dizilerin karakter tanıtımları hazır olmak üzere.
fx_tv güçlüler günü öztürkler her şey tadında gezi durumunu başlatmıştım hangi gün olsun arka sıradakiler ve asayiş merkezi nezaman başlasın
ana caddelerle polislerin işi ağustosta başlıcak fx_tv cookies yapımı olan sırın finali ernkrbyk yapımlı uyanana kadar sır kehaneti o sabah veya öglen istiyor akşam istemiyor
eVet Kadir...Bu arada ben artıkl kanalın ortağı değilim.Benim yerime FX ortak oldu kanala.
cookies birlik ana haber bültenini saat 19 da yazarmısın bunun günü ve saati önemli yapımcısı benimde senaristliği 2 konu sınırlamasından sana vercem
cookies birlik ana haber bültenini saat 19 da yazarmısın bunun günü ve saati önemli yapımcısı benimde senaristliği 2 konu sınırlamasından sana vercem
birlik ana haber bültenini sen yazsanreal mardin olma yolunda kanal