Kanal Taksim artık Fx TV. Yepyeni Projeler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fx_tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki logo ne olacak @fx_tv bana yeni logoyu gosterr @fx_tv @pompy

peki logo ne olacak @fx_tv bana yeni logoyu gosterr @fx_tv @pompy

fx_canal.png

işte logomuz. :) bu arada dizilerin karakter tanıtımları hazır olmak üzere. :D

"Tanışma Hikayemiz" karakterleri ve yayın tarihi belli oldu. (Karakter tanıtımı ilk mesajda)
13 Temmuz Cumartesi
fx-tv-channel-logo-thumb.jpg
'deyiz..

how-i-met-your-mother-5817-1920x1200.jpg

fx_tv güçlüler günü öztürkler her şey tadında gezi durumunu başlatmıştım hangi gün olsun arka sıradakiler ve asayiş merkezi nezaman başlasın

fx_tv güçlüler günü öztürkler her şey tadında gezi durumunu başlatmıştım hangi gün olsun arka sıradakiler ve asayiş merkezi nezaman başlasın

Bence yayın akışı şöyle olmalı:

Pazartesi- Güçlüler Günü ve Gezi Durumu
Salı- Öztürkler
Çarşamba- Made in Turkey ve Asayiş Merkezi
Perşembe-Sihirli Annem
Cuma- İmdat!
Cumartesi-Tanışma Hikayemiz ve Herşey Tadında
Pazar- Arka Sıradakiler

Başka projemiz var mı, her gün doldu :D

ana caddelerle polislerin işi ağustosta başlıcak fx_tv cookies yapımı olan sırın finali ernkrbyk yapımlı uyanana kadar sır kehaneti o sabah veya öglen istiyor akşam istemiyor

heyy @fx_tv yeni uye oldu tamammi yani snde daha önce duyursaydin bu arada hangi projeyi kaptida yani @Forumdash

CoOkİeS tarafından mobilden yazilmistir :F hani sn böle yazion yha @Forumdash :F
cookies birlik ana haber bültenini saat 19 da yazarmısın bunun günü ve saati önemli yapımcısı benimde senaristliği 2 konu sınırlamasından sana vercem

cookies birlik ana haber bültenini saat 19 da yazarmısın bunun günü ve saati önemli yapımcısı benimde senaristliği 2 konu sınırlamasından sana vercem

hayir sakın verme bence batırirım bn dünyada turkiyede neler oluyor bilmiyorum bile :D @pompy @fx_tv