Kanal Taksim artık Fx TV. Yepyeni Projeler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fx_tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fx_tv

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
107
fx-logo.gif

Kanal Taksim artık FX TV adıyla yayınına devam edecek. Yepyeni projeler, müptelası olacağınız diziler ve daha fazlası... Hepsi FX TV'de.

İşte senaristliğini benim yapacağım 3 yeni iddialı dizi projesi:

1- Tanışma Hikayemiz
ABD'de reyting rekorları kıran muhteşem komedi dizisi "How I Met Your Mother" uyarlaması olacak olan "Tanışma Hikayemiz" 13 Temmuz'da başlıyor. Dizi çok eğlenceli bir arkadaşlık ve komedi dizisi...

how-I-met-your-mother-season-6-poster.jpg

Karakter Tanıtımı :

-Cenk: Mesleğine aşık ve azimli bir mimardır. Hayatının aşkını arayan bu romantik adamın başından pek çok macera geçecektir.
ted-himym-square-w352.jpg

-Serdar: Yonca ile eğlenceli bir ilişkileri vardır. İri cüssesine rağmen oldukça sakindir ve sevgilisine çok bağlı bir erkektir. Cenk ile üniversiteden beri arkadaştır ve okuldan sonra da sıkı bir dost olarak kalırlar. Hukuk fakültesi mezunudur ve en büyük hayali bir çevre avukatı olmaktır.
200px-Marshall_Eriksen.jpg

-Yonca: Serdar'ın bir tanecik sevgilisidir. Herkesin hayatına müdahale eden dominant bir tiptir.
Lily_aldrin.jpg

-Coşkun: Cenk ve Serdar'ın baş belası arkadaşlarıdır. Çapkınlığın kitabını yazmıştır. Her zaman kız tavlamaya çalışır. Takım elbisesini asla üzerinden çıkarmaz. Zengin biridir ancak kimse tam olarak mesleğinin ne olduğunu bilmez.
Barney-stinson-How-I-met-your-Mother-Neil-Patrick-Harris-HIMYM-Bro-Brocode.jpg

-Hülya: Duygusuz ve erkeksi bir karaktere sahip, özgürlüğüne düşkün bir kızdır.
robin-scherbatsky-profile.jpg

İşte biz, yolları bir şekilde kesişmiş bu 5 eğlenceli insanın eğlenceli maceralarına tanıklık edeceğiz. :)
Yayın tarihi: 13.07.2013 saat: 21:30

2-
Made In Turkey

Türk aile yaşantısının birebir yansıtılacağı, herkesin kendinden birşeyler bulacağı yepyeni bir komedi dizisi.

made_in_turkey.gif

3- İmdat !

Gizemli bir ev, masum bir aile. Tamamen yerli yapım olan ilk korku dizisi, nefeslerinizi kesecek.
tepedekiev.gif

NOT: Bunlar sadece bana ait olan projeler. pompy ve ABAY_06 ile ortak olarak yayın akışını ilerde belirleyeceğiz. :)

Son düzenleme:
guzelmis :) bu arada korku filmi hikayesine bayıldım bnde boyle bi dizi yapabilirim :D @fx_tv

:D kaç bölum yazdin ki ama haklısın yazarken eglenceli oluyor @fx_tv

Başarılar.Fx kim? Nick mi değişti. @OzaN gördün mu telif hakkı yasası gündeme gelmeli.Aklimdaki projenin birisi kapıldı:bağır:

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Başarılar.Fx kim? Nick mi değişti. @OzaN gördün mu telif hakkı yasası gündeme gelmeli.Aklimdaki projenin birisi kapıldı:bağır:

Teşekkürler. :) Kanal Taksim, Fx TV oldu artık. Daha önceden düşünüldüğünü bilmiyordum. Zaten yeni üyeyim nerden bileyim. :D Bu arada üyeliğimi sonunda onaylayan yöneticilere teşekkürler. :)

- - - Ekleme - - -

İlk dizinin adını değiştir,projeler güzel.

How I Met Your Mother'ı direkt çevirmek istemedim yanlış anlaşılır diye. "Annenizle Nasıl Tanıştım" filan :D

Teşekkürler. :) Kanal Taksim, Fx TV oldu artık. Daha önceden düşünüldüğünü bilmiyordum. Zaten yeni üyeyim nerden bileyim. :D Bu arada üyeliğimi sonunda onaylayan yöneticilere teşekkürler. :)

- - - Ekleme - - -

How I Met Your Mother'ı direkt çevirmek istemedim yanlış anlaşılır diye. "Annenizle Nasıl Tanıştım" filan :D
Tanışma Hikayemiz de kötü bir ad Yavuz.

heyy @fx_tv yeni uye oldu tamammi yani snde daha önce duyursaydin bu arada hangi projeyi kaptida yani @Forumdash

CoOkİeS tarafından mobilden yazilmistir :F hani sn böle yazion yha @Forumdash :F

İyi dilekleriniz için cümleten teşekkürler. Tarafsız,objektif yayıncılık=Fx TV :D