Kanal STR | 4.Bölüm | Yeni Bölüm

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
oyuncu kadrosu:
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: hava durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır 3.Bölümde herkes bunu öğrenmiştir
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı. (3.Bölümde ortaya çıkıyor)
4.Bölüm
Batuhan yemek programını bir türlü sunamamaktadır. Tüm kanal müdürün odasında sevinç yaşarken, Batuhan'ın olanlardan haberi yoktur
Batuhan: Bu günkü yemeğimiz neydi o limon tarihi
Yönetmen: Kestik ! Batuhan bey !, heyecan yapmayın limon tarihi diyiyorsunuz. Limonlu kek olacak !
Batuhan: Pardon limonlu kek malzemeler ''2.5 çay fincanı un, 1 çay fincanı süt, 1 çay fincanı sıvı yağ, 4 tane yumurta, 1.5 su bardağı toz şeker, 2 tane limon, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu'' Allah'ım şükürler olsun malzemeleri anlatabildim !. Biraz heyecan var (bir kap alır) genişçe bir kaba, yumurtaları kırıyoruz
der ve kırmaya başlar ama çok fazla kırar 10 taneden fazla
Batuhan: Şekeri ilave edip köpürene kadar karıştırıyoruz
Şekeride çok fazla atar. O sırada Mehmet'in odasında herkes ayrılmıştır. Mehmet zaten odasında yoktur çünkü Müge'yi gezdiriyordur. Hüseyin'i efkar basmış içiyordur
Hüseyin: Off ne biçim dönüyor bina şu lamba ne biçim dönüyor öyle lan
O sırada Ali ve Tarkan dışarıdadır
Tarkan: Ya bir çay içsek. Patron gitti kanal çok ıssız kaldı
Ali: Tarkan iyi fikir ama müdürün odasına bak. Adam efkarlanmış içiyor
Tarkan: Olsun yine ben bakayım
Ali: İyi gir
Tarkan içeri girer ilk hiçbir şey olmaz. Ama 15 saniye sonra içeriden pat küt tabak sesleri gelir. Ve Tarkan dışarı çıkar
Tarkan: Sakın bu odaya ayak basma. Hüseyin beyefendi sizi dayak manyağı yapar
Ali: (Güler) Hihihi ben ünlü şovmen'im. İçeride şov yaparım
Ali içeri girer içeriden tabak sesi gelir. Batuhan yemek programını sunarken yumurtayı yanlışlıkla kafasında kırıp yere düşer. Yağmur ise hava durumunu sunarken aniden gelen tabak sesiyle ürker kafasını haritaya çarpar. Mehmet ile Müge kanala girerken bile ses oradan duyulur
Batuhan: Öyle bir ses duyuldu ki yanlışlıkla yumurtayı kafamda kırdım
Yağmur: O ne sesiydi ?. Deprem'mi oldu yoksa lan.
Müge: Yuhhh !
Mehmet: Bence de yuhh !
Ali çıkar
Ali: Kulaklarım kulaklarım duymuyo !
Yarım saat sonra
Mehmet Hüseyin'i dışarı çıkartmıştır sesin nedenini de anlamıştır. Batuhan yemeği yapmıştır. Jüri'ye vericektir
Batuhan: Buyrun
İlk jüri yemekten 1 kaşık alır
Jüri: Öğğğ bu nee ? yemeğin içine zehirleyici madde'mi koydunuz ?
Der ve tuvalete gider. Diğer jüriler oradan kaçar
O sırada Mehmet yemek programını izlemektedir
Mehmet: Yemin ederim beni yine güldürdünüz ben size özellikle çaycı Hüseyin'e ceza vereceğim. Dur hele yarın hıdrellez ilk eğlenin ondan sonra cezanın tadını çıkartın
4.Bölümün Sonu

yumurtayı kafasında kıran adamın yemek proğramında işi ne :)))))

yine diyaloğlar çok güzel olmuş onur....