xBUGRAx
Süper Emekli
Evet ikiniz de gıcıksınız.
Yüzleşmeden böyle sahne çıkacağını tahmin etmezdin herhalde.Son sahneyi nasıl buldun.
Hayır bekliyordum tam tersi aramızdaki çekimi ilk bölümden beri hissediyorum..
Evet ikiniz de gıcıksınız.
Yüzleşmeden böyle sahne çıkacağını tahmin etmezdin herhalde.Son sahneyi nasıl buldun.
Videolu cevap vermeyeceğim çünkü yine onu paylaşacaksın o yüzden normal laf sokmaya devam ediyorum.Senin gibilere had bildirmek için varız
Haddimizi bilmesek senin gibilere had bildirmeye kalkmazdıkVideolu cevap vermeyeceğim çünkü yine onu paylaşacaksın o yüzden normal laf sokmaya devam ediyorum.Önce kendi haddinizi bilin sonra bildirin.
Hayret Zuhal'e laf sokmamı bahane edip bana laf sokmadın.Hayır bekliyordum tam tersi aramızdaki çekimi ilk bölümden beri hissediyorum..
Sonunda şu efendim kompleksini aşman güzel.
Biz hak edenlere hak ettiğini çok güzel verdik lafı geldi aklıma. Çakmalar çakması Ender'in orijinali söylemişti bir zamanlar.Haddimizi bilmesek senin gibilere had bildirmeye kalkmazdık
Arada yastık olmadan çektik ondandır.
Sen hiç kimseye bir şey veremezsin ancak kuru gürültü yaparsınBiz hak edenlere hak ettiğini çok güzel verdik lafı geldi aklıma. Çakmalar çakması Ender'in orijinali söylemişti bir zamanlar.
Bu bölüm Yiğit-Buğra sevişmesine kurban gittin ama gelecek bölüm telafisi olacak merak etme.Bölümde yokum, rezalet.ss
Vermeyi sen daha iyi bilirsin zaten.Sen hiç kimseye bir şey veremezsin ancak kuru gürültü yaparsın
İşim olmaz bu bölümleBu bölüm Yiğit-Buğra sevişmesine kurban gittin ama gelecek bölüm telafisi olacak merak etme.O yüzden hemen beğeni at.
Vermeyi sen daha iyi bilirsin zaten.
@xBUGRAx kanal binasına uğrasa repliğin de olurdu git onu suçla.İşim olmaz bu bölümleBir repliği bile çok görmüşsün.
Gurur duyuyorumBu bölüm Yiğit-Buğra sevişmesine kurban gittin ama gelecek bölüm telafisi olacak merak etme.O yüzden hemen beğeni at.
Vermeyi sen daha iyi bilirsin zaten.
Sen anca verdiğinle kalacaksın ama.Gurur duyuyorumVermeden alamazsın
İşim olmaz bu bölümleBir repliği bile çok görmüşsün.
Sen öyle sanSen anca verdiğinle kalacaksın ama.
Rüyanda almışsındır.Sen öyle sanNeler aldığımı bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?