reklamlar var daha en az bir 50 dakikayı bulur başlamasıKanal Yeni Su Açılışı Yapıyor @emree-29 un dizisi Tuzak a son 23 dk kaldı @destere @cookies @Harunnn60
reklamlar var daha en az bir 50 dakikayı bulur başlamasıKanal Yeni Su Açılışı Yapıyor @emree-29 un dizisi Tuzak a son 23 dk kaldı @destere @cookies @Harunnn60
21:00 de tam reklam yokreklamlar var daha en az bir 50 dakikayı bulur başlaması
[emoji1] [emoji1] hahaha bu ne ya [emoji1] öl öl bittim [emoji1] kanallar geri mi döndü. İlk kaldırıldığında @kvp-medya o kadar tepki gösterdi ama gereksiz diye kaldırdılar şimdi tekrar getiriyorlar [emoji1] böyle bir mantık görmedim. Önce kaldır sonra tekrar başlat üstelik o zaman kaldırılınca o kadar savunulmuştu ama şimdi o savunmaları boşa mı?@papuleoo en başa bak
sebep şuydu benim yüzümden oldu o ama bunda @Polat Şaşmaz ve @Maskeli fedai ortaklarımı kaçırdı @S.G.A.T. biliyor[emoji1] [emoji1] hahaha bu ne ya [emoji1] öl öl bittim [emoji1] kanallar geri mi döndü. İlk kaldırıldığında @kvp-medya o kadar tepki gösterdi ama gereksiz diye kaldırdılar şimdi tekrar getiriyorlar [emoji1] böyle bir mantık görmedim. Önce kaldır sonra tekrar başlat üstelik o zaman kaldırılınca o kadar savunulmuştu ama şimdi o savunmaları boşa mı?
Senlik bir şey değildi. İyi hatırlıyorum sırf keyfi kaldırmışlardı hatta o kadar tepki verildi ama geri adım atmadılar şimdi kalkıp geri getirmeleri bana doğru gelmedi. Ama yönetim yaptıysa doğrudur [emoji4] vardır bir bildikleri [emoji4]sebep şuydu benim yüzümden oldu o ama bunda @Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai ortaklarımı kaçırdı @S.G.A.T. biliyor
o zaman kaldıran Yakamoz-Asiydi şimdi getiren yönetim oldu baktınmı projelerimeSenlik bir şey değildi. İyi hatırlıyorum sırf keyfi kaldırmışlardı hatta o kadar tepki verildi ama geri adım atmadılar şimdi kalkıp geri getirmeleri bana doğru gelmedi. Ama yönetim yaptıysa doğrudur [emoji4] vardır bir bildikleri [emoji4]
Yönetimin olduğu yerde kişiler önemsizdir bu gün var yarın yoklar. Hayır bakmadım dediğim gibi senaryoları bakmıyorum kusura bakma.o zaman kaldıran Yakamoz-Asiydi şimdi getiren yönetim oldu baktınmı projelerime
bana mention için yardım edersin demi @papuleooYönetimin olduğu yerde kişiler önemsizdir bu gün var yarın yoklar. Hayır bakmadım dediğim gibi senaryoları bakmıyorum kusura bakma.
Ben mi? [emoji4] tabi ki hayır [emoji1] en güzel şey BOYKOT.bana mention için yardım edersin demi @papuleoo
bence benim senaryom hep boykotlardan etkileniyor Arka sokakların uyarlaması Halkın Polisi ne olucak o baya düştüBen mi? [emoji4] tabi ki hayır [emoji1] en güzel şey BOYKOT.
Ben senin dizilerimi değil bütün yarışma, program, dizi... Hepsini boykot ediyorum. Belki bu adaletsizlik son bulur diye ama nerde.bence benim senaryom hep boykotlardan etkileniyor Arka sokakların uyarlaması Halkın Polisi ne olucak o baya düştü
bulmazki hiç @dizimedya iki yıl banlandıBen senin dizilerimi değil bütün yarışma, program, dizi... Hepsini boykot ediyorum. Belki bu adaletsizlik son bulur diye ama nerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?