YS Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Kanal Yenisu)

mrt-06 nın dizisi pt 2 dizisi

[emoji1] [emoji1] hahaha bu ne ya [emoji1] öl öl bittim [emoji1] kanallar geri mi döndü. İlk kaldırıldığında @kvp-medya o kadar tepki gösterdi ama gereksiz diye kaldırdılar şimdi tekrar getiriyorlar [emoji1] böyle bir mantık görmedim. Önce kaldır sonra tekrar başlat üstelik o zaman kaldırılınca o kadar savunulmuştu ama şimdi o savunmaları boşa mı?

sebep şuydu benim yüzümden oldu o ama bunda @Polat Şaşmaz ve @Maskeli fedai ortaklarımı kaçırdı @S.G.A.T. biliyor

sebep şuydu benim yüzümden oldu o ama bunda @Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai ortaklarımı kaçırdı @S.G.A.T. biliyor
Senlik bir şey değildi. İyi hatırlıyorum sırf keyfi kaldırmışlardı hatta o kadar tepki verildi ama geri adım atmadılar şimdi kalkıp geri getirmeleri bana doğru gelmedi. Ama yönetim yaptıysa doğrudur [emoji4] vardır bir bildikleri [emoji4]

o zaman kaldıran Yakamoz-Asiydi şimdi getiren yönetim oldu baktınmı projelerime

bence benim senaryom hep boykotlardan etkileniyor Arka sokakların uyarlaması Halkın Polisi ne olucak o baya düştü
Ben senin dizilerimi değil bütün yarışma, program, dizi... Hepsini boykot ediyorum. Belki bu adaletsizlik son bulur diye ama nerde.